Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tera - gratulacje, piękna beta
Ona84 - też mi się takie plamienie kojarzy z plamieniem implementacyjnym. Kciuki mocno zaciśnięte.
Ena - w wojewódzkim robiłam tylko posiew. I masz rację, że robisz ponownie, to jednak będą 4 lata od ostatniego hsg i mój przykład pokazuje, że pierwszy wynik może być ok, a drugi po cc już wcale niekoniecznie. Kciuki zaciśnięte również.
Jutro mam wizytę i się stresuję, nic nie czuję, żadnych bóli owulacyjnych, a zwykle czuję cokolwiek, mam lekkiego stresa.Marzenia się spełnia -
nick nieaktualny
-
J_agoda wrote:Tera - gratulacje, piękna beta
Ona84 - też mi się takie plamienie kojarzy z plamieniem implementacyjnym. Kciuki mocno zaciśnięte.
Ena - w wojewódzkim robiłam tylko posiew. I masz rację, że robisz ponownie, to jednak będą 4 lata od ostatniego hsg i mój przykład pokazuje, że pierwszy wynik może być ok, a drugi po cc już wcale niekoniecznie. Kciuki zaciśnięte również.
Jutro mam wizytę i się stresuję, nic nie czuję, żadnych bóli owulacyjnych, a zwykle czuję cokolwiek, mam lekkiego stresa. -
Ena wrote:Cześć
Ona trzymam kciuki cały czas.
Ana czkawka chyba nic szczególnego nie oznacza u ciężarnej.
JAGODA powodzenia jutro. Zrobię te hsg i będzie jasność.
Malawiki a dużo ponad normę wyszła ci ta glukoza? -
ona84 wrote:Hey jakos sie Nie nastawiam byly takie malutkie bardzo kropki czerwone.Lekarz cos tez wspominal ze po iui moze byc krew no ale to bylo tydzien temu
Jeżeli było to jednorazowe plamienie to wszystko możliwe ze implantacja. Trzymam kciuki
U mnie wyglądało to jak kawałek błonki z krwią i była to implantacjaXissi -
alexiss wrote:Jeżeli było to jednorazowe plamienie to wszystko możliwe ze implantacja. Trzymam kciuki
U mnie wyglądało to jak kawałek błonki z krwią i była to implantacja -
ona84 wrote:Wracalam w piatek z artemidy z sasiadka mam15 min przez ten las chodzilam czasami2razy dziennie i tylko balam sie dzikow.wracalysmy po17 juz ciemno pytam sie boisz sie sasisdki ta ze nie snieg jasno itp.wchodzimy w sciezke i w2 idzie szybko facete i mowie o same nie idziemy idzie pan zaraz nas wyminie.ze sniegu napadalo musialysmy isc gesiego i mowie ty czasem sie odwrocaj czy jestem hihi.i sama sie oderocil a ten facet za nami i mowie on chyba konia se wali.idziemy dalej mowie do niej poczekaj cos zrobie zadz.do eny mowiac glosno my juz idziemy a ty jestes na koncu scieszki.sasiadka chciala zebysmy sie zatrzymaly- stanelysmy on za nami wali se i mowi do niego przejdzie pan a on ze nue.ruszelysmy dalej i mowie chodz na ulice zobaczymy czy pojdzie za nam.juz jak wlazlam to krzyknela i co Kur... Pojdziesz teraz za nami a on sie odwrocil i spowrotem na petle a my na sciezke.Niby moze by nic nie zrobil ale nie wiadomo co mysli i czy zaatakuje.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kalendarz
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
02:ona84-iui
03:Leo termin porodu
04:e_mil_ka - wizyta monitorująca
04:tera83 test pozytywny
09:tera83- beta 13600
13: Jagoda - wizyta
16:ona84-testowanie po iui
16:tera83- wizyta pierwsze usg
xx:e_mil_ka - podejście do crio
20:eni -wizyta
xx:asiastokrota - wizyta
Marzec
26: eve87 termin porodu
xx: izaura - podejscie do crio
xx: eni. - podejscie do ivf.
xx: asiastokrota - histeroskopia
Kwiecień
xx: Malgos741 - podejście do ivf
xx: nadziejka88 - histeroskopia
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 09:28
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
[email protected] wrote:Tera takich leków się nie przesyła poczta-chyba ze puścisz razem z lodówka.One muszą być cały czas w temp okolo 6-8 stopni.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Kurczę o tym nie pomyślałam dlatego chciałam się skonsultować w Artemidzie masz rację bo ja trzymam je cały czas w lodowce, muszę dokładnie dopytać w Artemidzie może coś doradzą a transport do apteki jak są zamawiane myślisz że przyjeżdżają w specjalnych autach? Może zapytam też w aptece
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 09:49
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyona84 wrote:Hey ena ja2lata temu mialam hsg i w lewym jajowodzie przeszedl kontras z malym oporem ale przeszedl a teeraz po laparoskopi calkiem niedrozny a slyszalam ze po cc czesto zrosty sie robia
Jagoda za półtora tygodnia powinna się pojawić @@@ i wtedy ustalę termin.
Terra tego Menopuru 75 jm to chyba nie trzeba trzymać w lodówce. 600 jm już tak. -
TERA83 wrote:ok
w razie co przypomnij się, ważne są do 10/2017 i 01/2018, koszty przesyłki biorę na siebie
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Hej dogadamy się, skąd jesteś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 10:57
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
J_agoda wrote:Tera - gratulacje, piękna beta
Jutro mam wizytę i się stresuję, nic nie czuję, żadnych bóli owulacyjnych, a zwykle czuję cokolwiek, mam lekkiego stresa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 11:00
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
TERA83 wrote:Jestem z Ostródy, Menopur mam w dawce 75j i w aptece mówili ze nie trzeba w lodówce (ale ja trzymam dla bezpieczeństwa) i GonAl w penie w dawce 450 J i to już miałam trzymać w lodówce wszystko x2Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Spoko ja tez trzymam zawsze w lodówce kiedyś w aptece powiedzieli mi że nie zaszkodzi. Słuchaj jak znajdziesz chętną szybciej to odsprzedaj bo ja jeszcze nie wiem jakie i ile będę miała dawki. Jak ci sie nie uda to ja wezmę jak tylko będę wiedziała co i jakie mam brać. Spróbujemy sie dogadać i spotkamy się w OLsztynie w połowie drogi
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Na pewno kobieto nie przydadzą ci się
za kasę z leków kupisz coś ładnego maleństwu
trzymam kciuki
TERA83 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc