Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tera leki mozesz przeslac w torbie termicznej z zamrozona sola fizjologiczna ona jest pakowana w ampulki ktore nawet jesli sie rozpuszcza to sie nie wyleja. Jesli bedziesz potrzebowac daj znac moge ci takie wyslac
TERA83 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
SoniaK wrote:5 lutego miałam transfer jedynaka 3C, kiedy iść na betę?
jutro za wcześnie?
Ja już bete robiłam 9 dpt 3 dniowego zarodka -
jutro za wcześnie?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
SoniaK ja jestem zwolenniczką tego żeby betę robić 12-13 dpt. Kiedy byłam po transferze nie powiem bo kusiło mnie żeby zrobić betę wcześniej ale pomyślałam że jeśli nie wyjdzie to będę zastanawiać sie czy może nie zrobiłam jej za wcześnie. Dodatkowy stres to byłby dla mnie.
No i miałam takie przeczucie że ktoś w moim brzuszku zamieszkał. Nie myliłam się. Tylko zamieszkał na krótko.
A może Ty masz takie przeczucie? -
jutro za wcześnie?[/QUOT
Jeżeli 3dniowy zarodek to moim zdaniem za wcześnie, jeśli zarodek sie zagnieździł to bhcg dopiero zaczyna sie produkować, conajmiej za dwa dni, jak zrobisz wsześniej to niepotrzebnie możesz sie zdenerwować. Myśl pozytywnie a na bóle bierz nospe i magnez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 20:37
Xissi -
SoniaK wrote:3 dniowy
i coś po prawej stronie kuje tak konkretnie ... martwię się
ale to może dlatego, że leżę i się wsłuchuje ... -
Dziewczyny ja znowu mam pytanie, jak Was zamęczam, to mnie pogońcie. Wiem, że wybiegam w przyszłość, no ale zakładam, że pierwsze iui wcale może nie być udane, nie wiem czemu, ale jakoś tak mam, chyba żeby się nie rozczarować, to co wtedy? Robię betę i jest lipa, to mam się umawiać na jakąś wizytę kontrolną do lekarza, by ustalić nowy plan działania? W jakim dc?Marzenia się spełnia
-
J_agoda wrote:Dziewczyny ja znowu mam pytanie, jak Was zamęczam, to mnie pogońcie. Wiem, że wybiegam w przyszłość, no ale zakładam, że pierwsze iui wcale może nie być udane, nie wiem czemu, ale jakoś tak mam, chyba żeby się nie rozczarować, to co wtedy? Robię betę i jest lipa, to mam się umawiać na jakąś wizytę kontrolną do lekarza, by ustalić nowy plan działania? W jakim dc?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:To zależy co chcesz dalej robić.. czy następną iui czy ivf.. wizyty kontrolnej nie musisz mieć...Marzenia się spełnia
-
Makumba wrote:Ana zobacz na nasze suwaczki jak czas zapindala...
malgos741 lubi tę wiadomość
-
J_agoda wrote:Ja nie wiem, co chcę - chcę posłuchać lekarza w tej kwestii. A leków wtedy nie zmieniają jak się podchodzi drugi raz? Wszystko to samo?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ja miałam takie same leki a miałam jedną przy prowadzeniu dr W i drugą przy dr Z..
Można podchodzić jeden cykl po drugim?Marzenia się spełnia -
Ja miałam przerwę.. bo czekałam aż otworzy się Artemida ..pierwszą iui miałam w Gdańsku wysyłał mnie dr W z prywatnego gebienetu..
ps. jeśli chcesz następną iui to musisz przyjść w 3dc...żeby doktorek dał ci leki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 22:42
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017