Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Tak leci:-) ja dzisiaj oglądałam już wózki jest ich tyle że Nie wiem na co zwrócić uwagę I jaką firmę wybrać. Ty już niedługo usg polowkowe. Na kiedy jesteś umówiona? Będziesz chodzic do szkoły rodzenia?
I zobaczę co lekarz powie. A Ty?
Eve rodzisz SN?
Czy to prawda, że w szpitalu wojewódzkim nie chcą dawać znieczulenia? Jaki jest w ogóle powód takiego zachowania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 10:15
-
Makumba wrote:Na początku marca mam połówkowe. Raczej będę, bo w planie mam normalnie urodzić. Chociaż wszystkie moje koleżanki mówią żeby napierać na cesarkę. Muszę też tu podpytać dziewczyny co myślą na ten temat.
I zobaczę co lekarz powie. A Ty?
Eve rodzisz SN?
Czy to prawda, że w szpitalu wojewódzkim nie chcą dawać znieczulenia? Jaki jest w ogóle powód takiego zachowania? -
Cześć dziewczyny,
miałam dziś okropny sen. Śniło mi się że jestem w ciąży i nie mogę urodzić. Widziałam mnóstwo kobiet rodzących i w ciążyPotem śniło mi się że w łazience po płytkach na podłodze leciała woda z krwią
masakra jakaś. Właśnie przed chwilą dzwoniła Pani z Artemidy że jest nasz wynik kariotypu.Oczywiście nie mogła podać wyniku. Po takim śnie nie wróże nam sukcesu
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ana1122 wrote:Cztery Koła to na pewno. Oglądam się za wózkami 3 w1 czyli nosidełko które można wpiac I wózek oraz spacerówka. A to jeszcze fotelik też można? A na jaką długość budki I gondoli trzeba patrzeć?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Cześć dziewczyny,
miałam dziś okropny sen. Śniło mi się że jestem w ciąży i nie mogę urodzić. Widziałam mnóstwo kobiet rodzących i w ciążyPotem śniło mi się że w łazience po płytkach na podłodze leciała woda z krwią
masakra jakaś. Właśnie przed chwilą dzwoniła Pani z Artemidy że jest nasz wynik kariotypu.Oczywiście nie mogła podać wyniku. Po takim śnie nie wróże nam sukcesu
Trzymam kciuki za dobre kariotypyasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Cześć dziewczyny,
Stresujesz się i sny odzwierciedlają Twoje myśli. Będzie dobrze, zobaczyszasiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Wiem dziewczyny, dzięki tylko zobaczcie jaki zbieg okoliczności. Taki sen a tu dzwonią że wynik jest choć powinien być za dwa tygodnie tak mówiły.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
J_agoda wrote:Ale chodziłaś z kimś to konsultować, czy sama zaczęłaś brać leki i rozpoczęłaś drugą iui?
Można podchodzić jeden cykl po drugim?ja tak robiłam, niestety u mnie nie przyniosło oczekiwanego rezultatu
Monisiek -
asiastokrota wrote:Wiem dziewczyny, dzięki tylko zobaczcie jaki zbieg okoliczności. Taki sen a tu dzwonią że wynik jest choć powinien być za dwa tygodnie tak mówiły.
i dlatego masz wczesniej. Samo badanie jesli robiliby od razu jest po 5 dniach
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny wizyta jednak jutro Ale na miejscu ze względu na te upławy lepiej sprawdzić myślicie że jest dziś sens robić drugą bete
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Dziewczyny macie jakies dobre sposoby na mdłości? Masakra jak ja sie z nimi mecze... pije napar z imbirem, staram sie cos podjadać ciagle zeby nie mieć pustego żołądka, ale dzisiaj to mnie tak męczą ze wstawać mi sie nie chce
A ja Wam chyba nie pisałam ze widziałam serduszkooczywiście jeszcze podchodzę do tego z dystansem ale po cichutku i ostrożnie ciesze sie.
Jagoda wiem ze cieżko jest myślec pozytywnie ale trzeba chociaz troszczkę wierzyć, kiedyś koleżanka mi mówiła jak jej tłumaczono: kiedy wybierasz sie na wakacje to cieszysz sie z tego wyjazdu myślisz sobie ze będziesz sie super bawić ze wypoczniesz a nie myślisz ze bedzie beznadziejnie ze cos sie stanie w podróży i wogole po co tam lecisz.. to trochę podobne do naszych zmagań, robimy to wszytko w konkretnym celu, wyznaczamy go i do niego dążymy. Ewentualnie można sobie przemyśleć co jeśli sie jednak nie uda, nie poddawać sie a zastąpić to innym myśleniem.Asia08 lubi tę wiadomość
Xissi -
ana1122 wrote:Cztery Koła to na pewno. Oglądam się za wózkami 3 w1 czyli nosidełko które można wpiac I wózek oraz spacerówka. A to jeszcze fotelik też można? A na jaką długość budki I gondoli trzeba patrzeć?
a na przejście np do przychodni tylko to sam fotelik, po co dodatkowe nosidełko.
-
Makumba wrote:Eve rodzisz SN?
Czy to prawda, że w szpitalu wojewódzkim nie chcą dawać znieczulenia? Jaki jest w ogóle powód takiego zachowania?
Makumba lubi tę wiadomość