Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eve87 wrote:My mamy wózek 2w1 czyli gondola plus spacerówka i fotelik dokupiony oddzielnie,który wlasnie za pomocą dodatkowych adapterów można wpiąć w stelaż wózka. Czyli jadąc autem np do sklepu malucha pakujemy w fotelik i bierzemy sam stelaż wózka,w który potem wpinamy fotelik. Nie trzeba brać ze soba całej gondoli, na krótsze wyprawy tak jest wygodniej
a na przejście np do przychodni tylko to sam fotelik, po co dodatkowe nosidełko.
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Cztery Koła to na pewno. Oglądam się za wózkami 3 w1 czyli nosidełko które można wpiac I wózek oraz spacerówka. A to jeszcze fotelik też można? A na jaką długość budki I gondoli trzeba patrzeć?
Jagoda super wynik estradiolu. Owulacja tuż tużDr Z jest bardzo konkretny.
Asiastokrotka ale sen. Oby wyniki były ok. A kiedy idziesz po odbiór? -
Ena wrote:Te foteliki (nosidla) z zestawu 3,in 1 zazwyczaj nie przechodzą testów bezpieczeństwa i lepiej zamiast nich kupić np. Maxi Cosi, Cybex. Trzeba się upewnić czy można do stelażu wózka dołączyć adaptery i wpiąć dany fotel. Ja miałam 2 in 1 X landera X move i fotelik Maxi Cosi carbriofix.
Ena lubi tę wiadomość
-
My gondole mieliśmy emaljunga i polecam, bo wielka, ogromne koła, fajnie się prowadziło wózek i dobrze amortyzowała na nierównościach. Ale spacerówkę już mieliśmy słaba i wymieniliśmy na inna, bardziej zwinna.
Tez polecam oddzielnie fotelik właśnie Np maxi cosi, ale nie korzystaliśmy z adaptera do wózka, nie było takiej potrzeby.Marzenia się spełnia -
A wlasnie Ena, super Ci się udało z terminem na HSG
My dzisiaj zaczynamy szkole rodzenia w miejskim. Średnie opinie o niej usłyszałam,ale za późno juz było na zapisanie sie gdzies indziej. Ja w sumie zielona z opieki nad noworodkiem to jakakolwiek wiedza mi się przyda -
Ena wrote:
Asiastokrotka ale sen. Oby wyniki były ok. A kiedy idziesz po odbiór?
Ena mąż jedzie dzisiaj po pracy odebrać . Wkręcił sobie że na pewno wynik jest zły - jego wynik. Bardzo to przeżywa i jedzie odebrać bo jak mówi nie wytrzyma tej nie pewności.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
J_agoda wrote:Eve ja nie chodziłam i jakos samoistnie wszystko się potoczyło
Hejka,
Ja też nie chodziłam i styczności za bardzo nie miałam z takimi szkrabikami malusimi ale się ogarniam i powoli przyzwyczajam. Są chwile gorsze bo Jerzyk płacze i ja czasami razem z nimale on się uśmiecha i robi swoje minki to i my się uśmiechamy. A powiem Wam że czas tak zapiernicza nie wiadomo kiedy.
Fionka chyba pytałaś mnie o karmienie: caly czas karmię piersią, sporadycznie butelką ale swoim pokarmem. Z moich małych cycków czasami leci fontanna:) i ściągam dodatkowo. Mam nadzieję będę długo karmić bo nawet nie wiem w razie braku pokarmu jakie mleko kupićna tzw.kryzys
asiastokrota, Makumba, Fionka lubią tę wiadomość
-
Dzisiejsza beta 25770 poprzednia z czwartku 13600
asiastokrota, Asia08, ana1122, polopiryna, Makumba, malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Dzisiejsza beta 25770 poprzednia z czwartku 13600
TERA83, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ja się na tym nie znam beta nie kłamie Ale.chyba też nie jest pewna ze wszystko ok Ale jutro idę na usg może w końcu .... wierzę że będzie ok
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Ja już po wizycie. Endo 10mm pęcherzyk 21mm. Estradiol 380. Wizyta jutro. Zgadnijcie u kogo ;(
U dr S?e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui