Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
SoniaK wrote:ja się nie znam
pierwszy mój program
mam napisane 3C
ze mną dziewczyna leżała, której podano 8A razy dwa
mówiła, że są super ... ma mi smsa wysłać, jak jej się uda
u mnie pewnie słabizna
męża słabe wyniki -
SoniaK wrote:ja się nie znam
pierwszy mój program
mam napisane 3C
ze mną dziewczyna leżała, której podano 8A razy dwa
mówiła, że są super ... ma mi smsa wysłać, jak jej się uda
u mnie pewnie słabizna
męża słabe wyniki
Soni 3 oznacza kompletną blastocystę, jama wypełnia prawie cały zarodek, C oznacza że blastocysta ma niewiele komórek. Zobacz sobie na stronie invicty. Tam ładnie wykjaśniają na co składa sie ocena zarodka. -
Hey Jagoda ja raczej2raz do iui nie bede podchodzi bo mi juz szkoda kasy odkladam do ivf.temp.wzrosla na37 i to mnie pociesza a tak zero boli brzucha czy piersi i glowa dziewnie tylko bolala moze od myslenia tego wszystkiego
Makumba lubi tę wiadomość
-
To myślenie przeraża mnie najbardziej, a jak jeszcze zakażą ćwiczyć, ruszać się, to całkiem w domu oszaleję.
No nic dzisiaj pobudka 6 rano, stres jest ogromny, nic tam nie czuję, żadnej owulki, trochę mam śluzu.
Założyłam, że max 2 razy podejdę do iui bo jakoś wiem, że i tak nic z tego. Haha to się nazywa pozytywne myślenie.Marzenia się spełnia -
nick nieaktualnyCześć
Emilka Jagoda powodzenia na wizytach
Ona uszy do góry. Jeszcze kilka dni bi test, który prawdę powie.
Dziewczyny a jak to potraktować - biorę Marvelon (piguły anty na niepękniety pęcherzyk) i dziś w połowie brania dostałam okres. Nie plamki, kropki, ale morze czerwoności. Potraktować to jako normalne krwawienie i zapisywać się na hsg? -
Ena zapisuj sie jak j7z jest morze to na bank okres.
Jagoda powodzenia trzymam kciuki za owulke
Ona bol glowy to moze byc objaw ciazy. Plamienie bylo plus bol glowy kochana jestes na dobrej drodze do 2 kresek na tescieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powodzenia na wizytach.
Ona Coś mi się wydaje że kolejna mamusia mam się szykuje:-)
Kolejna dobra wiadomość dziś badałam cukier i już jest poniżej 90:-) podobno grejfruty obniżaja cukier i jadam je tak po plasterku dzienniemalgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Tak leci:-) ja dzisiaj oglądałam już wózki jest ich tyle że Nie wiem na co zwrócić uwagę I jaką firmę wybrać. Ty już niedługo usg polowkowe. Na kiedy jesteś umówiona? Będziesz chodzic do szkoły rodzenia?
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Dziewczyny powodzenia na wizytach.
Ona Coś mi się wydaje że kolejna mamusia mam się szykuje:-)
Kolejna dobra wiadomość dziś badałam cukier i już jest poniżej 90:-) podobno grejfruty obniżaja cukier i jadam je tak po plasterku dziennie
Jagoda to mój 15 dc.
Zapisałam się na hsg do Miejskiego, bo do Wojewódzkiego trzeba mieć skierowanie id lekarza z ich placówki. Mam na 21 lutego.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Ja bym patrzyła na: czy jest długa budka, cztery a nie trzy koła, spora gondola, czy można wpiąć fotelik z jakiejś bezpiecznej firmy, większy kosz na zakupy...