Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też wierzę że musi być ok I nie ma innej opcji. Ma zadzwonic w przerwie albo jak skończy przyjmować. Dziewczyn nie siedzieć tam długo na wizytach:-)Ena wrote:Ana nie dziwię się, że czekasz jak na szpilkach. Wierzę, że wynik jest ok.
Asia to może być dzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:11
J_agoda, Ena, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Ja z racji mieszkania w bloku zainwestowałam w pralko suszarkę i jestem mega zadowolona nie ma wilgoci w domu. Zwracajcie uwagę na to aby np.była pompą ciepła wówczas do suszenia nie pobiera dużo wody. Moja zużywa mniej niż stara. Ogólnie lepsze są same suszarki no ale trZeba mieć miejsce. Prasowac trZeba Ale ogólnie mega wygoda ja mam BekoJ_agoda wrote:Tez nie cierpię tego suszenia prania i zastanawiam się nad zainwestowaniem w suszarkę

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualnyona84 wrote:Nie bo mam juz czasami sluz rozowy czyli@

I teraz kur... mętlik w głowie i pytanie: "Czemu?"...
Jagoda - już po iui?
Ana - od razu nam napisz, co ci Dr powiedział.
A wiecie może czy jest jakaś zmiana w Art i dr W przyjmuje też we wtorki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 16:13
-
nick nieaktualny
-
Ja schudlam 1 kg. więc Chyba teraz jest W normiee_mil_ka wrote:Makumba, Ana jak tam wasze przybieranie na wadze jesteście już grubiutkie

-
Co ty kochana. Po prostu ograniczylam cukier. jem dużo owoców i warzyw A słodycze wyrzuciłam do kosza. Dbam O to żeby maleństwo dostawało dużo witamin. A waga sama spadła Ale brzuszek rośnie.e_mil_ka wrote:Ana1122 mam nadzieję ze sie nie odchudzasz co?
Kupiłam też sobie wyciskarke do owoców I codziennie sobie robie soczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 16:52