Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ana1122 no bo już myślałam że lanie na kolanie będzie
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Do której jest czynna artemida bo chyba już dziś nie zadzwonia? Już się wkurzam aby!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 17:41
-
e_mil_ka wrote:Ana1122 napisz do doktorka może odpisze.
-
Emilka jedziemy razem w niedzielę do białego
Na którą masz być? Dostałas jakaś receptę? mi dzisiaj dr D wypisał crinone, to jakiś żel z progesteronem ale już go dzisiaj nie zdaze wykupić, bo dopiero wyszłam z artemidy, a u mnie w aptece go pewnie nie dostanę.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
ana1122 wrote:Teraz to już za późno. Pewnie wrac do domu A wynikow nie ma ze sobą. Prosiłam żeby wysłały na maila Ale też dupa. Jutro rano do nich Dzwonie.
Tam było dzisiaj straszne opóźnienie. A ludzi tłumy. I dużo ciężarówekMarzenia się spełnia -
Ana, widzisz? Sonia dopiero wyszla, dzwon do nich.
Ja jutro rano bede pic glukoze. Trzymajcid kciuki zebym sie nie pozygala.leo, TERA83, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
sonia86 wrote:Emilka jedziemy razem w niedzielę do białego
Na którą masz być? Dostałas jakaś receptę? mi dzisiaj dr D wypisał crinone, to jakiś żel z progesteronem ale już go dzisiaj nie zdaze wykupić, bo dopiero wyszłam z artemidy, a u mnie w aptece go pewnie nie dostanę.
Marzenia się spełnia -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ana ale bym się wkurzyła... Oni niby do 17 pracują, ale zazwyczaj i tak dłużej siedzą - kiedyś koło 18 wchodziłam do gabinetu.
Sonia 86 i Emilka to niedziela - ważny dla was dzień. Będziemy zbiorowo trzymać kciuki.sonia86, Asia08, asiastokrota, TERA83 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Dzięki dziewczyny, kciuki bardzo się przydadzą :* Jagoda ja byłam zapisana na 16.30, weszłam trochę później i jeszcze miałam robiony progesteron i czekałam na wynik, więc ostatecznie siedziałam tam do 18. A ty o której Byłaś? Straszne tłumy dzisiaj, przyjmował dr D i dr Paulina. Kto Ci robił iui?
SoniaK lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Emilka jedziemy razem w niedzielę do białego
Soniu86 ale super. Będziemy razem przeżywały 2 tygodnie:). Ja mam być na 9.00. mam przepisany duphaston 2 razy dziennie po 1 tabletce. A ty na która masz być? zostajecie w białym po transferze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 19:13