Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem i ja, ale ja biorę to co każą bez względu ile to kosztuje. Koszty są wliczone w naszą walkę. Jeśli miałabym do wyboru to wybrałabym najtańszy ale jak każą konkretny to nie podważam tego
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
To chyba też zależy od lekarza, wcześniej po stymulacji miałam lutinus wypisany przez dr r, a teraz dr D wypisał inny lek. Nie bardzo widzi mi się jechać jutro specjalnie do Olsztyna po ten lek, bo u siebie go na pewno nie dostane, poza tym mam lutinus i mogę go już od dzisiaj zacząć brać. jakby nie było to przecież jest progesteron, nie może jakoś szczególnie różnic się od pozostałych leków z tej grupy. A ceny to oni z kosmosu biorą, leczenie niepłodności to istna skarbonka, smiejemy się z mężem że mielibyśmy już niezły samochód za to co zostawiliśmy w artemidzie. Ale wierzymy że inwestycja w końcu nam się zwróci3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualny
-
Soniu my z mężem stwierdziliśmy że jak tylko nasz wyczekany bobas skończy 5 lat to leci do Chin odrobić te wszystkie pieniążki by oddać rodzicom. A jak dorośnie to będzie ginekologiem i otworzy prywatną praktykę. Koniec postanowione nie będzie miał/miała nic do powiedzenia
e_mil_ka, sonia86, Asia08, SoniaK, Gosia321, malgos741, leo, Lillyanne lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Ena wrote:Nie znasz naszych możliwości
Dziewczyny czyli podczas iui badają parametry nasienia i dają wam wynik w formie papierowej?Marzenia się spełnia -
asiastokrota wrote:Nie wiem i ja, ale ja biorę to co każą bez względu ile to kosztuje. Koszty są wliczone w naszą walkę. Jeśli miałabym do wyboru to wybrałabym najtańszy ale jak każą konkretny to nie podważam tego
asiastokrota, SoniaK lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Ilość plemników wzrosła prawie razy dwa, do tego więcej jest w ruchu o 10%, mniej tych bez ruchu. Chyba dobrze.Asia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Soniu my z mężem stwierdziliśmy że jak tylko nasz wyczekany bobas skończy 5 lat to leci do Chin odrobić te wszystkie pieniążki by oddać rodzicom. A jak dorośnie to będzie ginekologiem i otworzy prywatną praktykę. Koniec postanowione nie będzie miał/miała nic do powiedzenia
też wyślę ... a u mnie dziewczynki dwie kreseczki
jutro lecę po wyniki betynadziejka88, ana1122, TERA83, Asia08, e_mil_ka, J_agoda, asiastokrota, Gosia321, polopiryna, eni33, eve87, malgos741, Makumba, leo, Lillyanne lubią tę wiadomość
SoniaK -
SoniaK wrote:fajne
też wyślę ... a u mnie dziewczynki dwie kreseczki
jutro lecę po wyniki bety
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
SoniaK wrote:dzięki dziewczynki taka jestem podniecona,że spać nie mogę
wzięłam się do roboty ... teraz ciasteczka owsiane piekę