Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
TERA83 wrote:Hej znowu dostałam plamienia kontaktowalam się z lekarzem i zwiększył.mi dawkę do 3 x 2 tab.duphaston nie wiem mam nadzieję że to nie za dużo no i muszę jeszcze odebrać receptę na luteine i jakieś dopochwowe
TERA83 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Emilka jak Twoje nastawienie?
Makumba nastawienie myślę, że chyba ok. Oczywiście staram się nie nakręcać na spokojnie. Oczywiście mam nadzieję, że się uda ale zobaczymy co życie przyniesie. Nie ma żadnych snów na ten temat więc chyba spokojniej to wszystko przeżywam.
Ale co Wam powiem dziewczyny to Wam powiem: JUTRO OSTATNI DZIEŃ W PRACY!!!
asiastokrota, ana1122, Makumba, TERA83, malgos741, nadziejka88, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Kochana ja brałam 2 razy lutinus i 3 razy dupek
Ana zaczynam sie martwić że ja mam za mało tego duhastonu przepisanego. ty miałas tyle a ja mam tylko 2 razy po 1 tabletce brać? -
e_mil_ka wrote:Ana zaczynam sie martwić że ja mam za mało tego duhastonu przepisanego. ty miałas tyle a ja mam tylko 2 razy po 1 tabletce brać?
-
nick nieaktualny
-
Emilka ja zaczęłam od 2x1 tak zalecił dr.D i mój miejscowy.Zaczęłam plamić to zwięksZył.mi już mój lekarz do 3 x1 przestałam a że wróciło tp zwiększył 3x2 plus luteina oni chyba wiedzą co robią nie stresuj sie, ją zaczęłam brać kilka dni od pozytywnego testu. Wczoraj tez się zdenerwowałam jak zaczęłam mocniej plamic no mam nadzieję że będzie ok Ty na razie prZed więc spokojnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:54
e_mil_ka lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ena wrote:Ana a telefonowali do ciebie z Art z tym wynikiem?
Asia08, e_mil_ka, Makumba, TERA83, asiastokrota, nadziejka88, Ena, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja mam chyba kolke nerkowa. Paracetamol mozna brac? Sprobuje wytrxymac do srody a jak bol nie minie to pojade na pogotowie. Ta lekarz u ktorej bylam, przepisala mi od razu antybiotyk na ten pecherz, ale nie chce go brac. W ogole jakby olala to, ze boli mnie w boku."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Dziewczyny, ja mam chyba kolke nerkowa. Paracetamol mozna brac? Sprobuje wytrxymac do srody a jak bol nie minie to pojade na pogotowie. Ta lekarz u ktorej bylam, przepisala mi od razu antybiotyk na ten pecherz, ale nie chce go brac. W ogole jakby olala to, ze boli mnie w boku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:41
-
ana1122 wrote:Paracetamol możesz 2 razy dziennie. Tylko antybiotyki chcą przepisywac. Ja jestem anty. W życiu jeszcze nie brałam!
Dlatego ja tez nie bede brac. W ogole ona jakas niwa jest, jeszcze w tamtym tyg.byla na przyuczeniu a juz dzisiaj sama przyjmowala.
Kupilam apap 2 tabl.i tylko na noc wezme. To bedzie moja pierwsza tabletka przeciwbolowa w ciazy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
ona84 wrote:walcze dzis przebieglam5km wlasnie i za nim podejde do ivf to chce troszke zgubic tluszczyku.Nadziejka to ty bedziesz do ivf podchodzila?
Makumba i chyba tak zrobie juz nie wezme ich bo po nich mialam uderzenia gorąca
Nie bierz. I tak jesteś jeszcze trochę pod wpływem tej stymulacji.
To Ty masz tłuszczyk tyle biegając??? Czy taki tłuszczyk co to go nikt oprócz Ciebie nie widzi?asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Dziewczyny, ja mam chyba kolke nerkowa. Paracetamol mozna brac? Sprobuje wytrxymac do srody a jak bol nie minie to pojade na pogotowie. Ta lekarz u ktorej bylam, przepisala mi od razu antybiotyk na ten pecherz, ale nie chce go brac. W ogole jakby olala to, ze boli mnie w boku.
Ana jak Ty się uchowałaś bez antybiotyków w tych czasach? To niemożliwe. -
Makumba wrote:Nie bierz. I tak jesteś jeszcze trochę pod wpływem tej stymulacji.
To Ty masz tłuszczyk tyle biegając??? Czy taki tłuszczyk co to go nikt oprócz Ciebie nie widzi? -
Asia08 z nerkami nie ma żarów. Ja ogólnie też jestem anty antybiotykowa i jedyne jakie łykałam w życiu to te właśnie ratujące mój układ moczowy. Dolegliwości dyzurycznych nie miałam żadnych, ale za to gorączkowałam - tak dość dziwnie wieczorem i w nocy gorączka po 39,5, a rano nic mi nie było. I tak przez kilka dni, później doszedł ból w plecach - stwierdziłam, że pewnie krzywo spałam i taki ból mięśniowy... Całe szczęście, że mój M wygnał mnie do lekarza. Okazało się, że mam tak zaawansowany bakteriomocz bezobjawowy, który spowodował odmiedniczkowe zapalenie nerek. Wylądowałam na dwa tygodnie w szpitalu.
Od tego czasu, żadnego objawu związanego z układem moczowym nie lekceważę. Teraz w ciąży też mi się zdarzyła bakteria i dr Z przepisał mi antybiotyk - miałam to olać i podleczyć się domowymi sposobami. Stwierdziłam jednak, że skoro mam ten lek przepisany od lekarza, który wie że jestem w ciąży i wie, że uzyskanie tego stanu wymagało dużoooo..., to nie chce mi zaszkodzić, a pomóc.
Ja bym przemyślałam kwestię brania tego antybiotyku jeszcze raz i zastanowiła się co może narobić więcej szkody.
-
Makumba, jakis Zamur. Czytam, ze to to zapalenie dolnych i gornych drog oddechowych...
Slomka, wiem ze to nie przelewki i czekam na meza. Jak cos to podjedziemy na pogotowie. U mnie goraczki nie ma. Ten bol z boku mam od wczoraj wieczorem. Myslalam, ze to z przeczenia ale chyba nie.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui