Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:A jaki antybiotyk Ci przepisała?
Ana jak Ty się uchowałaś bez antybiotyków w tych czasach? To niemożliwe. -
Asia08 wrote:Makumba, jakis Zamur. Czytam, ze to to zapalenie dolnych i gornych drog oddechowych...
Slomka, wiem ze to nie przelewki i czekam na meza. Jak cos to podjedziemy na pogotowie. U mnie goraczki nie ma. Ten bol z boku mam od wczoraj wieczorem. Myslalam, ze to z przeczenia ale chyba nie. -
ale mi miło, za gratki
dzięki ... straszni się cieszę, że do Was trafiłam
jesteście wyjątkowe
no byłam pewna, że będzie klapa
bo i zarodek 3C i program pierwszy
wszystko pod górkę
ale na razie ok
słuchajcie czy powtarzałyście bete czy od razu do gina biegłyście?Ena lubi tę wiadomość
SoniaK -
Asia coza menda Cię przyjmowała, powinna przynajmniej skierowanie na posiew moczu i USG układu moczowego dać, koniecznie jedzcie na SOR.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Asia coza menda Cię przyjmowała, powinna przynajmniej skierowanie na posiew moczu i USG układu moczowego dać, koniecznie jedzcie na SOR.
Tak jak pisalam, jakas mloda i nowa lekarka. Dzisiaj robilam akurat badania, ale wyniki beda jutro dopiero po poludniu."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Na problemy z pęcherzem mi zawsze pomaga urofuraginum, w ciąży furagin też można przyjmować, ale trzeba by najpierw sprawdzić czy to nie kolka.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Na problemy z pęcherzem mi zawsze pomaga urofuraginum, w ciąży furagin też można przyjmować, ale trzeba by najpierw sprawdzić czy to nie kolka.
Ja biore zuravit i pije sok 100% zurawinowy i w ciagu dnia jest nawet ok, gorzej w nocy. A o tej kolce wlasnie czytalam i ten moj bol jest podobny. No nic, czekam az maz wroci do domu."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia tak czytam O tym twoim pęcherzu i mi się wydaje że znowu mi jakaś bateria się przyczepila:-( bo znowu jakieś uplawy mam. ach my te baby mamy przekichane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ana - czyli wynik testu ok - super. Miły ten dr D przez telefon?
Asia - współczuję tego bólu i dyskomfortu. Oby to nie kolka, bo z tego co słyszałam to straszna menda.
Sonia K ja bym powtórzyła betę. -
Asia08 wrote:Ja biore zuravit i pije sok 100% zurawinowy i w ciagu dnia jest nawet ok, gorzej w nocy. A o tej kolce wlasnie czytalam i ten moj bol jest podobny. No nic, czekam az maz wroci do domu.
Już pisałam, miałam w jedna noc taaaki ból z boku jak nigdy. Ale przeszło po jakimś czasie. -
Makumba wrote:Nie wiem. Zagadka. 50/50 ale gadam do dziewczynki
Dziś szalała ostro w brzuchu
śmiech mnie ogarnął
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Eve jak tam? Żyjesz?
staram się leżeć ile się da,ale ciezko bywa. Jeszcze szkołę rodzenia teraz mamy i dzisiaj podczas chodzenia jakiś dziwny ból/kłucie w kroczu miałam... Nie wiem co to może być. Czy Mała się tak nisko opuściła już? Czy to ta szyjka.. Odliczam już do następnego wizyty 1,5 tyg.
Makumba lubi tę wiadomość