Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:No dziewczyny kciuków Wam zabraknie w niedzielę
Niektore sa w dwupaku, wiec wiesz...
Moze traficie do jednej sali? Ustalcie znak rozpoznawczy.e_mil_ka, sonia86, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ja mam na 9.30, pewnie się spotkamy
nie wiem jeszcze jak z noclegiem, dobrze byłoby zostać, ale mąż będzie miał problem z wolnym w pracy, a wy jak? w ogóle to jestem jeszcze w szoku, bo ten cykl nie zapowiadał się za dobrze, endometrium w 12 dniu miało 4 mm, nastawiłam się na porażkę, a tu jednak niespodzianka, dzisiaj 10 mm, owulacja niby wczoraj, chociaż nic nie czułam, ale nie pozostaje mi nic innego jak zaufać doktorowi. Nie wiem co z tym progesteron teraz, myślisz że zamiast tego co mi przepisał mogę brać lutinus? został mi jeszcze że stymulacji.
Jagódka pewnie się widzialysmy, tylko dzisiaj byl taki ruch że ciężko coś pokojażyc. Siedziałam sama po lewej stronie od wejścia, w okularach, włosy jak na avatarze;)e_mil_ka, J_agoda lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Soniu86 my zostajemy już wynajęliśmy nocleg. U mnie też się nie zapowiadał endometrium też było słabe a na owulacje nic nie wskazywało, że będzie ale wszystko ruszyło na szczęście. Który masz dzień cyklu? Jeśli chodzi o lutinus to nie mam pojęcia mi zawsze duphaston przepisywali wiec nawet nie wiem jak stosuje się lutinus.
-
sonia86 wrote:Jagódka pewnie się widzialysmy, tylko dzisiaj byl taki ruch że ciężko coś pokojażyc. Siedziałam sama po lewej stronie od wejścia, w okularach, włosy jak na avatarze;)
Pytałam o te ćwiczenia (wiem, drążę temat) i dr P mówiła, że nie ma żadnych dowodów, badań na to, by aktywość fizyczna zaszkodziła. Daje więcej plusów niż minusów. Rozładowuje napięcie, uwalnia endorfiny. Pytałam o brzuszki, piłki, skakanie, etc. Jeśli nagle miałabym wdrożyć coś nowego, to rzeczywiście mogłoby zaszkodzić, ale jeśli ćwiczę długo, to należy utrzymać wszystko tak, jak było do tej pory. Więc raczej to wskazane, a nie przeciwwskazane. Pytałam, czy to może utrudniać zagnieżdżenie itp - powiedziała że nic podobnego. W zasadzie powiedziała to samo, co dr Z.
Uff, dręczy mnie to, trochę mnie nastraszyłyście, więc na pewno do końca tygodnia trochę poodpoczywam, ale potem jak będę dobrze się czuć, to zamierzam normalnie zachować aktywność.
Aha parametry nasienia mieliśmy lepsze niż przy badaniu, więc to też ma chyba jakiś pozytywny wpływ. Powiedziała, że owulacja w pełni.Marzenia się spełnia -
e_mil_ka wrote:Soniu86 my zostajemy już wynajęliśmy nocleg. U mnie też się nie zapowiadał endometrium też było słabe a na owulacje nic nie wskazywało, że będzie ale wszystko ruszyło na szczęście. Który masz dzień cyklu? Jeśli chodzi o lutinus to nie mam pojęcia mi zawsze duphaston przepisywali wiec nawet nie wiem jak stosuje się lutinus.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
-
Sonia86 to u ciebie i tak owulka szybko przyszła bo u mnie dopiero w 24 dniu cyklu. Nie bierzesz zwolnienia po transferze? do zobaczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 20:16
-
Po punkcji i tej calej hiperstymulacji cykle wydluzyly mi się do 30-32 dni a owulacja zazwyczaj 17-19 d.c. nie będę brała zwolnienia, tylko urlop na poniedziałek, mam pracę siedząca i poki co nie chcę nikogo w pracy wtajemniczac w nasze starania.
Makumba lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
-
Zafasolkowane dziewczyny, czy któraś przed i po transferze brała lutinus? Jeśli tak to w jakiej dawce? Dr D wypisał mi jakiś kosmiczny lek crinone, który jest dostępny tylko w aptece pod gryfem:/3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
-
nick nieaktualny
-
Ena u mnie cukru są narazie takie sobie.Teraz pracuje na rano i nie badam o 5 bo bez sensu.W piątek zrobię pomiar,ale narazić wzdozylam zdrowa dietę.Cos słodkiego raz na tydzien-gorzka czekoladę.
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Wiecie ja myślę, że oni dobieraja te leki indywidualnie. Każda z nas jest inna inaczej reagowała na leki przy stymulacji i oni pewnie też to biorą pod uwagę.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Mnie się nikt o nic nie pytał
Jak zapytałam czy mogę brać luteinę bo mam jeszcze z ostatniej próby to usłyszałam że lepiej w moim przypadku brać lutinus
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc