Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj pecherz raczej wraca do normy, bol z boku plecow tez minal.
Jutro odbieram wyniki posiewu, ale mam przeczucie ze nie beda za dobre, bo sikalam w szpitalnej toalecie w warunkach ekstremalnych.
Kilka dni po antybiotyku bede musiala zrobic jeszcze raz badanie ogolne, tak zlecil dr P.
Emilka, sonia bedzie dobrze. Inaczej juz nie moze byc.sonia86 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Emilka no wiesz sama jak to jest za dużo myślę, analizuje, przeżywam, jak to kobieta, mam nadzieję że będzie dobrze i tak jak mówi Jagoda, luty będzie magiczny. Ana liczę na dobrą rękę dr D, sprzedam Wam plotkę dziewczyny, dr się pochwalił że sam jest młodym stazowo ojcem 3 i 7 latka, jak to podsumował szewc bez butów chodzi;)3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
To znaczy ogólnie dziewczyny to mam takie przeczucie że nici z tego będą ale zmuszam się żeby myśleć że będzie dobrze. I tak sobie myślę że ostatnio miałam przeczucie że się uda a sie nie udało wiec teraz może będzie tak że jak mam przeczucie że si nie uda to się uda:) pokręcone to wszystko. Takie moje przemy§lenia. Jeszcze troche pomyśle to mózg mi sie przegrzeje.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Mi też doktor D robił ma Dobra rękę
leżałyscie razem na sali?
Emilka weź Ty kobieto włącz sobie jakaś odmóżdżająca komedie i naprawde nie myśl więceje_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Teraz dziewczyny dużo leżeć I czytać książki A między czasie puscie sobie beethovena moonlight sonata uspokaja:-)
SoniaK lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Makumba jak ty się dziś czujesz?
Asia jak U ciebie?
Dziewczyny jak po transferze? Macie jakieś bole?
Karcia jak remont? Kiedy mamy się szykowac na parapetowke?Na szczęście po nocnym odpoczynku przeszło!
ana1122, sonia86 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ana1122 bardzo się staramy. Nie zawsze to wychodzi tym bardziej po porażce.
-
Makumba dobra już się nie będę odzywać żeby nie psuć Wam nastrojów. Bardzo chce żeby się udało.
Ale na przeprosiny mam dla Was super wiadomośćzerknijcie na mój wykres:) tempka dziś strzeliła w górę jak z procy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 05:45
ona84, J_agoda, Makumba, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
Emilka uważaj na podróż. Dla mnie to była tragedia brałam non stop nospe i częste odpoczynki robiliśmy. Wy dziewczyny po ivf to inna sprawa bo macie już W sobie maleństwo więc jesteście W ciąży aby teraz żeby się zagniezdzil