Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Chyba jest lepiej, ale nie chce zapeszac.
-
ana1122 wrote:To czekamy grzecznie na rezultat:-) A nie wiesz Od czego ci się to cholerstwo zrobiło?
Nie wiem, w srode na wizycie zapytam, bo recepte bralam pomiedzy pacjentkami i nie chcialam zawracac glowy dr."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
My już po
zarodek 3 BB. Nie wiele lepszy od poprzedniego ale i tak mam nadzieję
. Sonia jeszcze leży
Izaura, Asia08, Makumba, asiastokrota, malgos741, ana1122, nadziejka88, leo, Karcia, eni33, Ena lubią tę wiadomość
-
No i ja już po
mi się trafił mrozak 2aa, oby się ładnie zagniezdzil.Dziewczyny muszę Wam powiedzieć że z tej naszej Emilki to super babeczka:)
Izaura, Asia08, e_mil_ka, Makumba, asiastokrota, malgos741, ana1122, Gosia321, leo, Karcia, eni33, Ena lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
ona84 wrote:Wczoraj wlazlam na wahe to sie zalamalam przed i po obiedzie sie zwazylam jakas masakra 1kg wiecej pokazalo.
Probuje nie myslec o zajsciu ciezko jest, teraz celem jest zgubic troche kg moze Nie bede tak myslec o tym wszystkim.Bo mam takie doly ze szok juz nie pamietam zebym takie miala z tego wszystkiego nerwobole mnie lapia
Ważyć trzeba się tylko rano.
Ile masz lat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 11:31
-
Sonia, Emilka powodzenia.
Ona mam takie same proporcje, zawsze miałam problem z wagą,jak wykryli mi tarczyce to schudłam w rok ok.8 kg bez zmiany nawyków po prostu leki... wazylam ok 57 kg. Niestety organizm się przyzwyczaił do leków i znowu waże 65-68 różnie. Teraz jak jestem w ciąży to zobaczymy co i gdzie mi przybędzie nie jem za dwóch Ale jak jestem głodna to muszę cis zjeść bo zaczyna boleć glowa itp. Głowa do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 12:25
e_mil_ka, sonia86 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Makumba wrote:Ona kto się wazy po obiedzie i nawet przed
Ważyć trzeba się tylko rano.
Ile masz lat? -
e_mil_ka wrote:Apropo funduszy to w Olsztynie powiedzieli nam że criotransfer kosztuje ok 700 zł. Prawda jest taka że musimy zapłacić 1070 zł.
-
Eve tak to opłata za sam transfer. Nie mam pojęcia skąd ta różnicy. Podejrzewam że wcześniej było 700 a teraz poszło w górę i w Olsztynie nie są zorientowani. Tylko taki scenariusz przychodzi mi do głowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 13:16
-
Dziewczyny super zarodki. Teraz dużo leżec i przez 2/3 dni jeść po plasterku ananasa:-)
Ona pamiętaj motto naszego forum cycki do przodu I się nie podajemy jeszcze trochę I będa tu pisać same ciężarne:-)asiastokrota, sonia86, SoniaK lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Eve tak to opłata za sam transfer. Nie mam pojęcia skąd ta różnicy. Podejrzewam że wcześniej było 700 a teraz poszło w górę i w Olsztynie nie są zorientowani. Tylko taki scenariusz przychodzi mi do głowy.
-
Jesli zwykły transfer kosztuje tysiaka to crio tym bardziej jest droższe bo trzeba zarodki rozmrozić-za to tez biorą kasę.Niedługo napewno ceny pójdą w górę-leczenie nieplodnosci to dobry biznes...coraz więcej par ma problemy-zresztą jak widać.
Emilka Sonia odpoczywajcie teraz;relaksuje się i czekajcie spokojnie na wysoką betę-życzę powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 15:17
sonia86, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
e_mil_ka wrote:Ale sobie dziewczyny komara ucięłam
co ja będę w nocy robić to nie wiem
fajne tak:) zostajecie na noc?