Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Dziewczyny wracajcie z dobrymi wieściami. Trzymam kciuki!
Ana ale raz na 3 miesiące 1/3 ananasa? Chyba nie zaszkodzi...
Ale dzis mam kłucia i bóle konkret. Za dużo aktywności chyba. Wzięłam druga nospę.Makumba lubi tę wiadomość
-
SoniaK wrote:Kochane i ja trzymam kciuki za jutro
a ja spać nie mogę ... i ma ochotę na lody
czy to są zachcianki?ja też spać nie moge mówią że podobno tak jak mam śpi to dziecko będzie spało
-
Ana, nie strasz... ja nie spalam dzisiaj od ok.2hiej do 4tej... Wypilam ten lek i po nim 3 razy wstawalam i mialam wyrzuty, ze wszystko wysikalam.
A teraz juz nie spie, bo nie.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Może być
ja też spać nie moge mówią że podobno tak jak mam śpi to dziecko będzie spało
Jeszcze śmiałam się do dr W, że składam reklamację, bo zamawiałam grzeczne dziecko. A on mi na to, że z tego co pamięta, to zamawiałam jakiekolwiekAsia08, Makumba lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Dziewczyny trzymam kciuki.
e_mil_ka, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Emilka, Sonia kciuki zaciśnięte &&&&&& myślami dzisiaj z wami. Wracajcie szczęśliwie, powodzenia
e_mil_ka, sonia86 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka Sonia od dziś będziecie miały małe stworzenie w brzuszku. dbajcie o nie! nasze kolejne mamusie:-)
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj wlazlam na wahe to sie zalamalam przed i po obiedzie sie zwazylam jakas masakra 1kg wiecej pokazalo.
Probuje nie myslec o zajsciu ciezko jest, teraz celem jest zgubic troche kg moze Nie bede tak myslec o tym wszystkim.Bo mam takie doly ze szok juz nie pamietam zebym takie miala z tego wszystkiego nerwobole mnie lapia -
ana1122 wrote:Asia jak ty się W ogóle czujesz? jak ten pęcherz?
Chyba jest lepiej, ale nie chce zapeszac.ana1122, sonia86 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui