Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A w tv reklama fitolizyny na kolke nerkowa.
Coz za zbieg okolicznosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 16:57
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:sonia86 jak tam nastroje?
Wiecie co wkurzyłam się, bo mąż wolnego nie dostał. Musi iść do pracy na nockę. Urywa się z pracy trochę i jedziemy do Białego.. Nie wiem jak on da radę. Ja bym padła.
Ale lipa... A na ktora musicie byc jutro?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Wiecie co wkurzyłam się, bo mąż wolnego nie dostał. Musi iść do pracy na nockę. Urywa się z pracy trochę i jedziemy do Białego.. Nie wiem jak on da radę. Ja bym padła. -
Makumba wrote:Asia08 embargo na sikanie!
To pięknie z glukozą! Jak mam 85 na czczo...
Wlasnie wzięłam nospę max i leżę, bo mnie coś kurna kłuje!!!!!
PS zróbcie sobie sok z ananasa i pomarańczy. Przed chwilą wyciskałam - pycha! -
TERA83 wrote:Emilka tylko ty nie śpij i z nim rozmawiaj
O to to wazne jest. Moj kiedys die uparl, ze bedzie jechal do konca i niestety zasypial. Bylo nawet tak, ze go po twarzy klapalam, ale nue chcial sie zamienic. Od tamtej pory jak jedziemy w dluga pidroz, to sie zmienuamy nawet kilka razy.
Emilka, ja tez wole jak maz prowadzi, ale jak zaczelismy robic kilkusetkilometrowe trasy, to sie przemoglam. Uwielbiam autostrady i wyprzedzanie wszystkich.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Jagoda teraz lepiej nie pij,wiem ze zło wróżę ale czasami to wystarczy aby zaszkodzić.
Emilka do Białego dobra droga-nie mecz męża bo naprawdę jest trudno po nocnej zmianie jechać w długą trasę(pracuje w tym systemie juz 7 lat i mam do domu 20 km co czasami wydaje się wiecznoscia). Pokieruje ty trochę a później się zmienicie-nue musisz pędzić jak wariat.Aby szczęśliwie do celu.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Wiecie co wkurzyłam się, bo mąż wolnego nie dostał. Musi iść do pracy na nockę. Urywa się z pracy trochę i jedziemy do Białego.. Nie wiem jak on da radę. Ja bym padła.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Sonia86 tak późno wyjeżdżacie? My ostatnio jechaliśmy 5 godzin. Dla mnie droga do Białego jest tragiczna remonty i dziury. Tylko troche sie fajnie jedzie.
Sonia od razu na oddział oczywiście. Na wejściu dostaniesz zastrzyk w dupsko;) -
My mamy 250 km, to myślisz że za późno? Kurcze ostatnio jechalismy niecałe 3 godziny, ale może masz rację o 5 wyjedziemy. A jaki zastrzyk?
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....