Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj to małpiszony
No dobrze pech pechem ale żeby zaraz domagać się kopania. Proszę sie zebrać umówić na wizytę i zrobić piękne zdjęcie bobasowi a nie tu go do przemocy wobec matki namawiać
polopiryna, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Przepraszam Jagoda, oczywiście że 1 marca, osioł zakręcony ze mnie. Patrzyłam na marcowy kalendarz
o nie idziesz do dr S w środę???
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Oj to małpiszony
No dobrze pech pechem ale żeby zaraz domagać się kopania. Proszę sie zebrać umówić na wizytę i zrobić piękne zdjęcie bobasowi a nie tu go do przemocy wobec matki namawiać
e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:A gdzie Ty Ana idziesz na to 3d?
Asia08 ustaliłas w końcu czy dr P robi 3 D i za ile?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 22:56
-
Makumba wrote:Ana od kiedy to 3d ma sens? Jak ja teraz idę na wizytę w 20 tygodniu to teoretycznie mógłby zrobić w 3d?
-
Makumba wrote:Wczoraj wyczytałam, że podczas badania usg dziecko słyszy wiązki podobnie do nas w sytuacji jak stoimy na peronie i nadjezdza pociąg.
-
Cześć dziewczyny
żeby nie było że co ja tu robię o tej godzinie to już mówię że mierzyłam tempkę
a wpadłam się przywitać żebyście rano miały chociaż jednego posta do przeczytania
ana1122, asiastokrota, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:A gdzie Ty Ana idziesz na to 3d?
Asia08 ustaliłas w końcu czy dr P robi 3 D i za ile?
Na stronie ma, ze robi. Jutro mamy wizyte, to zapytam.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
A ja zaczęłam wstawać O 4 Do łazienki. Więc maluszek rośnie:-) W ogóle mam problem jak oddawać mocz do badania skoro wstaje się W nocy?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A ja zaczęłam wstawać O 4 Do łazienki. Więc maluszek rośnie:-) W ogóle mam problem jak oddawać mocz do badania skoro wstaje się W nocy?
Ana, tez sie nad tym zastanawialam. Ale wczoraj wpadl mi w oczy jakis tekst, ze po prostu trzeba oddac zaraz po tym wlasciwym wstaniu. No nie ma innej mizliwosci, bo przeciez dlugo tez nie mozna go przechowywac w pojemniku."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui