Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emilka jak podróż wczoraj? My wyjechaliśmy przed 12 i około 15 byliśmy w domu. Trochę mnie brzuch po drodze rozbolał,takie rozpieranie i trochę tak małpowo, do tego żołądek daje mi się we znaki. Dziewczyny czy któraś z Was walczy albo walczyła z helicobacter pylori? Ja już nie mam na nia siły, nic nie pomaga, boję się że to też może mieć wpływ na zajście w ciążę.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
ana1122 wrote:A ja zaczęłam wstawać O 4 Do łazienki. Więc maluszek rośnie:-) W ogóle mam problem jak oddawać mocz do badania skoro wstaje się W nocy?
PS:Ja chodzę późno spać koło 1 i wstaje w nocy np o 3 a potem o 6 hehWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 10:05
Asia08 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Soniu86 podróż bardzo dobrze. Nic mi nie było. Wyjechaliśmy o 11 byliśmy na miejscu po 15. Dzisiaj musiałam wziąć nospe. Jeśli chodź o helicobacter to moja mama i mój mąż z tym walczyli. Wiem że mieli antybiotyki na to. Jak juz się wyleczysz to nie pij wody z kranu i nawet jak obierasz owoce to myj je przed obraniem. Mój mąż już kilka lat ma spokój. A tak to non stop brzuch go bolał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 10:07
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Emilka, Sonia - trzymam za Was mocno kciuki, nieustannie
Oby Wam się udało
Z innej beczki: do książek, które już kiedyś Wam polecalam, dodaję kolejną z tematu "okołociążowego"Bardzo fajnie i bardzo szybko mi się czytało: Magdalena Majcher - Stan nie! błogosławiony. Miłego dnia wszystkim życzę.
e_mil_ka, sonia86, Ena, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Monisiek -
TERA83 wrote:Polecam na fb mamaginekolog ostatnio o tym było czyli nie liczy się nocny tylko ten po całkowitym przebudzeniu i nie powinno się robić na wc tylko po podmyciu pod prysznicem
PS:Ja chodzę późno spać koło 1 i wstaje w nocy np o 3 a potem o 6 heh
Ooo, dokladnie u mamaginekolog to czytalam.
A wiecie moze, czy jak chce zrobic mocz badanie ogolne i posiew to musze w dwa pojemniki sikac?
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Zapomniałam Wam powiedzieć jaką mieliśmy przygodę w drodze powrotnej. Nasz samochód miał kąpiel w mleku
. W cysternie, która wiozła mleko pękł jakiś przewód i wszystko wylało się na drogę no i oczywiście nasz samochód się załapał na tą kąpiel. Droga była mleczna jednym słowem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 10:56
asiastokrota, leo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka ja też biorę tylko femibion, tam jest wystarczająca dawka kwasu foliowego.
e_mil_ka, [email protected] lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
e_mil_ka wrote:Ana czyli jak biore femibion to już kwasu foliowego nie
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
A co do wczorajszej wizyty to czekam na okres i zaczynam stymulacje. Z tego co dr mowil to jest to krotki protokół z antagonista. Od 2 dc mam brac 150 jednostek menopuru i 150 jedostek puregonu. A od 6 dnia dochodzi cetroide. I 7 dnia cyklu wizyta. Powiedzialam ze zaczelam brac acard to kazal nie brac. A wynik krzywej cukrowej bym nastepujacy 100 natczo a potem spaddl do 75 i 84 cos takiego bo dokladnie nie pamietam bo jestem w pracy i nie mam jak spojzecz. Powiedzial ze te 100 to troszke nie fajnie a reszta ok i z tego powodu przepisal mi metformax i 3 razy dziennie brac. A ile kosztuje ten puregon i cetroide ktos wie?
Karcia lubi tę wiadomość