Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena bylas dzielna.może to jest właśnie odpowiedz dlaczego sie nie udawalo. Teraz lecisz do art na ustalanie planu? Ja moje hsg strasznie wspominam choc przyznam ze personel tez byl bardzo sympatyczny. Szczególnie jedna Pani polozna zachowywała sie jak mama.
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:No to pięknie Ena
, jak zniosłaś badanie? Rozumiem, że udrożnili w ten sposób prawą stronę?
Całe szczęście szybko mnie wypuścili do domu - po 13.
Emilka, Ana - mam nadzieję, że teraz się uda, bo jednak coś z tym prawym było "nie hallo", a owulacja była właśnie po tej stronie.Makumba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Jagoda 29dc to owu tak14-15 dc
Moja kicia cały czas leży mi na brzuchu, a podobno kot wyczuwa chore miejsca
nadziejka88 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Ena wrote:Tak - udało się udrożnić prawą stronę. Wiesz...badanie trwało razem z założeniem sprzętu, rozebraniem, ubraniem, docelowym badaniem z 15 min. Jak nie chciał przejść ten kontrast przez prawy, to bolało, ale trzeci strzał i poszło
Całe szczęście szybko mnie wypuścili do domu - po 13.
Emilka, Ana - mam nadzieję, że teraz się uda, bo jednak coś z tym prawym było "nie hallo", a owulacja była właśnie po tej stronie.
Ja się wybieram do dr W, bo na sam widok dr D mam ciary!Marzenia się spełnia -
Ja bylam u dr Z. Mam refundacje wiec nie skorzystam.Sorki.
-
J_agoda wrote:Po prostu już się naczytałam, że iui nie powinno być robione na pękniętych pęcherzykach, a u mnie było wg mnie spóźnione
. Zapiszę się od razu na wizytę do dr W, ale tym razem szybciej niż ostatnio - nie na 11 dc, tylko 9 dc. W ogóle przy 29dniowych cyklach owulację mam ok 12dc najczęściej, więc i wizyty powinny być szybsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 08:16
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
eni33 wrote:Ja bylam u dr Z. Mam refundacje wiec nie skorzystam.Sorki.
eni33 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
SoniaK wrote:słuchajcie czy warto robić test pappa, bo się naczytałam
że sporo stresu to kosztuje19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SoniaK wrote:słuchajcie czy warto robić test pappa, bo się naczytałam
że sporo stresu to kosztuje
Najważniejsze usg, jak dobrze wychodzi to test pappa też dobrze wyjdzie
Dla mnie warto, ja zawsze wolę wiedzieć. A dreszczyk emocji był, jak przy każdej wizycie związanej (szczegolnie z wczesna) ciążą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 08:59
-
J_agoda wrote:Po prostu już się naczytałam, że iui nie powinno być robione na pękniętych pęcherzykach, a u mnie było wg mnie spóźnione
. Zapiszę się od razu na wizytę do dr W, ale tym razem szybciej niż ostatnio - nie na 11 dc, tylko 9 dc. W ogóle przy 29dniowych cyklach owulację mam ok 12dc najczęściej, więc i wizyty powinny być szybsze.