Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia i malewiki wiadomosc
Karcia lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Ooo, dokladnie u mamaginekolog to czytalam.
A wiecie moze, czy jak chce zrobic mocz badanie ogolne i posiew to musze w dwa pojemniki sikac?
Asia, a gdzie robisz badania. Jeżeli w Artemidzie to wystarczy w jeden-z własnego doświadczenia wiem. -
e_mil_ka wrote:Makumba jak brałaś ten femibion to kwas foliowy oprócz tego tez bralas?
Potem sobie zrobiłam poziom kwasu foliowego z krwi, wyszedł max więc już brałam pojedyncza dawkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 20:02
-
nick nieaktualnyEni czyli jest plan działania. U kogo wizytowałaś?
A ja dziś miałam hsg. Bardzo fajna obsługa - brawo dla Szpitala Miejskiego. Wyszło, że lewy jajowodów super, a prawy był przytkany. Kontrast przeszedł dopiero za trzecim razem. Końcowy efekt zadowalający. Miałam w Art dwie owulacje i to z prawego, zatem jest na co zwalić -
Ena wrote:Eni czyli jest plan działania. U kogo wizytowałaś?
A ja dziś miałam hsg. Bardzo fajna obsługa - brawo dla Szpitala Miejskiego. Wyszło, że lewy jajowodów super, a prawy był przytkany. Kontrast przeszedł dopiero za trzecim razem. Końcowy efekt zadowalający. Miałam w Art dwie owulacje i to z prawego, zatem jest na co zwalićEna lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Eni czyli jest plan działania. U kogo wizytowałaś?
A ja dziś miałam hsg. Bardzo fajna obsługa - brawo dla Szpitala Miejskiego. Wyszło, że lewy jajowodów super, a prawy był przytkany. Kontrast przeszedł dopiero za trzecim razem. Końcowy efekt zadowalający. Miałam w Art dwie owulacje i to z prawego, zatem jest na co zwalić
Ena może teraz się udaEna lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Na usg umowilam się pod koniec marca więc jeszcze miesiąc muszę poczekać
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:ana a kiedy miałaś ostatnie usg, ja teraz idę 3go i też nie mogę się doczekać. ..u mnie chyba lekarz raz na mc planuje wizytę
-
słomka :) wrote:Asia, a gdzie robisz badania. Jeżeli w Artemidzie to wystarczy w jeden-z własnego doświadczenia wiem.
U siebie w przychodni. Jutro bede po wynik, to zapytam od razu. Ale wolalabym w jeden.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Luty
02: ona84-iui
03: Leo termin porodu
04: tera83 test pozytywny
09: tera83- beta 13600
13: Jagoda - wizyta
14: tera83 pierwsze usg bije serduszko.
15: J_agoda - iui
16: ona84-testowanie po iui
19: sonia86 - podejście do crio
19: e_mil_ka - podejście do crio
20: eni -wizyta
22: Asia08 - wizyta
22: Jagoda - wizyta
24: asiastokrota - wizyta
Marzec
02-03: e_mil_ka testowanie
03: tera83 wizyta
26: eve87 termin porodu
xx: eni. - podejscie do ivf.
xx: asiastokrota - histeroskopia
Kwiecień
xx: Malgos741 - podejście do ivf
xx: nadziejka88 - histeroskopia
Xx: Izaura - podejście do crio
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu -
J_agoda wrote:Boli mnie brzuch jak na @. Jutro wizyta.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Po prostu już się naczytałam, że iui nie powinno być robione na pękniętych pęcherzykach, a u mnie było wg mnie spóźnione
. Zapiszę się od razu na wizytę do dr W, ale tym razem szybciej niż ostatnio - nie na 11 dc, tylko 9 dc. W ogóle przy 29dniowych cyklach owulację mam ok 12dc najczęściej, więc i wizyty powinny być szybsze.
Marzenia się spełnia -
eni33 wrote:A co do wczorajszej wizyty to czekam na okres i zaczynam stymulacje. Z tego co dr mowil to jest to krotki protokół z antagonista. Od 2 dc mam brac 150 jednostek menopuru i 150 jedostek puregonu. A od 6 dnia dochodzi cetroide. I 7 dnia cyklu wizyta. Powiedzialam ze zaczelam brac acard to kazal nie brac. A wynik krzywej cukrowej bym nastepujacy 100 natczo a potem spaddl do 75 i 84 cos takiego bo dokladnie nie pamietam bo jestem w pracy i nie mam jak spojzecz. Powiedzial ze te 100 to troszke nie fajnie a reszta ok i z tego powodu przepisal mi metformax i 3 razy dziennie brac. A ile kosztuje ten puregon i cetroide ktos wie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 22:36
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
e_mil_ka wrote:Dziewczyny czy któraś z Was tak miałaZże nie mogłyście po transferze leżeć na boku? Ja właśnie tak mam teraz i poprzednio też. Od razu zaczyna mnie boleć brzuch i musze leżeć na wznak.
Makumba te ciągnie na dole dole to Może też być infekcja.