Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:hey juz po wizycie.potwierdzila sie endometrioza,oczywiscie hormony zrobic trzeba,powtorzyc nasienie.
jaki koszt jest tych hormonow,robila juz ktoraś? -
ona84 wrote:hey juz po wizycie.potwierdzila sie endometrioza,oczywiscie hormony zrobic trzeba,powtorzyc nasienie.
jaki koszt jest tych hormonow,robila juz ktoraś? -
ona84 wrote:anna a gdzie robilas hormony
-
juz zostalo odkryte co pwoduje endometriose jest to biosfenol wystepujocy w plastiku i dwa inne truciciele w temze plastku na co dzien mamy duzo do czynienia z plastikiem np butelki...zadnych z tych leczen nie trzeba trzeba organizm silnie oczyscic ostropest oczyszcza i jest jednoczesnie silnym przeciwbolowym naturalnym lekiem do tego krwawnik kwiat kasztana lisc karczocha lub tez karczochy takze te ze sloika so skuteczne tam nie doidajo konserwantow bo je sie sprzedaje w oleju a sam karczoch jest silnie antybakteryjny najszybszy natychmiast pierwszy ruch to soda oczszczona lyzeczka z wodo bez dodatkow potem to co napisalam ale najszybszy i nalepszy jest ekstrakt z 26 ziol alveo poniewaz on tez oczysci wyleczy nie tylko to ale wszytko inne co tam bedzie w organizmie i do tego wszytko to co napiusalam wczesniej wyrzucamy wlastik lub robimy rycykling maskowany tz rzeczy kturych nie bedziemy duzo dottkac mozemy pokryc filcem naturalnym lnem..butelki jednak absolutnie nie wiec najlepiej robic swoje napoje w dzwbankach szklanych.. ziola nie parzymy 15 minut ale nastawiamy na calo noc i dopeiro na drugi dzien taki mocny napar pijemy nie pytajcie o ilosci poprostu po garsci i zalewamy mieszac mozemy nie ma problemow..podawajcie dalej ja jak najszybciej przygotuje pelny wartosciowy artykul z tym z gazety zeby nie bylo ze ja wymyslilam..pamietajcie na tym sie nie oszczedza nieleczona endometriosa prowadzi do raka
-
ona84 wrote:taki artykul znalazłam
-
nick nieaktualnyOna 84 - świat jest mały Na wizycie wyszło ok - wyniki badań hormonalnych spoko, tam w środku też prawidłowo. Muszę dać się organizmowi zregenerować po karmieniu piersią. Do czerwca mamy naturalnie działać bez żadnych wspomagaczy. Mialam wysoki poziom estradiolu i się okazało, że pęcherzyk pięknie urósł, endo nawet nawet - 7 mm, zatem ten tego... w weekend szał ciał
-
Ena wrote:Ona 84 - świat jest mały Na wizycie wyszło ok - wyniki badań hormonalnych spoko, tam w środku też prawidłowo. Muszę dać się organizmowi zregenerować po karmieniu piersią. Do czerwca mamy naturalnie działać bez żadnych wspomagaczy. Mialam wysoki poziom estradiolu i się okazało, że pęcherzyk pięknie urósł, endo nawet nawet - 7 mm, zatem ten tego... w weekend szał ciał
-
ona84 wrote:ja mam8szt do zrobienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 19:46
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:To super że U was wyszło ok. działajcie bez stresu . będzie dobrze
Zobaczymy jak to wyjdzie. Człowiek od razu by chciał, ale trzeba na miękko do tego podejść. Wydaje mi się że jak już ktoś ma dzidziola to jakoś łatwiej. Kiedy wizytujesz?
Ona 84 - jakoś tak 16:35 weszłam do gabinetu.
Iza - jak wizyta?