Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana, nue maz jeszcze nie czuje. I mam tak jak Makumba, jak przykladam reke to mala sie wycisza. Tak jakby specjalnie to robila.
Skad jestes, bo nie pamietam? W Nidzicy sa calkiem dobrzy lekarze z Olsztyna. Wpisz sobie w google "Szalkowski Nidzica".
W ciazy nie mozna wlasnie tylko rtg robic a znieczulenie tak. Msja teraz takie unowoczesnienia, ze nie szkodza dzidziusiowi.
Emilka... nie chcialam tego pisac, bo mi glupio... Ale zmusilas mnie! Snilo mi sie, ze w ciazy zaszlam w ciaze i mam termin na 1 czerwca.Komu komu? Mi moja malutka narazie wystarczy.
Aaa, ana co do jedzenia w nocy. Mi diabetyk powiedziala, ze jak mi w nocy glukoza spadnie do jakiegos tam poziomu (zapomnialam do jakiego) to mam zjesc kanapke.A mam mierzyc miedzy 2 a 4 rano, wiec nie martw sie ze jesz.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Asia08 jeszcze pytasz komu? Mi oddaj
no chyba ze jutro okaże sie ze jestem w ciąży.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Śniło mi się że jestem na wizycie u dr S, która kazała mi już odstawić leki bo niestety się nie udało, następnie śni mi się, że jestem w pracy i ni z gruszki ni z pietruszki zrobiłam test ciążowy, a tam dwie kreski. Jeśli chodzi o samopoczucie to brzuch i piersi mam wypisz wymaluj jak przed okresem, plamienia brak. Jutro sądny dzień.
Jagoda, Emilka czekamy z niecierpliwością na wieści.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Śniło mi się że jestem na wizycie u dr S, która kazała mi już odstawić leki bo niestety się nie udało, następnie śni mi się, że jestem w pracy i ni z gruszki ni z pietruszki zrobiłam test ciążowy, a tam dwie kreski. Jeśli chodzi o samopoczucie to brzuch i piersi mam wypisz wymaluj jak przed okresem, plamienia brak. Jutro sądny dzień.
Jagoda, Emilka czekamy z niecierpliwością na wieści.
Sonia dlaczego podali Ci 1 zarodek, a nie dwa? -
sonia86 wrote:Dr D tak zdecydował, stwierdził że mój typ budowy nie nadaje się do podania dwóch zarodków. A Ty miałaś dwa?