Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmilka ja już dawno temu genetykę miałam i tych grup krwi się uczyłam, ale nic nie pamiętam.
Ooo dziewczyny, które niedawno rodziły - wpisali wam do książeczek grupy krwi bąbli?
Jagodasmutno. Wiem, że dziś cię nic nie pocieszy. Mam nadzieję, że kolejny cykl będzie zakończony szczęśliwie.
A ja zaraziłam się wirtualnie od wasPęcherz mnie boli, sikanie co chwilę... Jutro na spacer zakładam pampersa
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
J_agoda wrote:Dziewczyny już mi przeszło, jestem zahartowana, tyle lat to człowiek umie przywyknąć
Mam nadzieje że jutro będzie lepszy dzień z cudownymi wiadomościami &&&&&Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Jagódka w marcu jeszcze mocniej będziemy trzymać kciuki, dzielna babeczka z Ciebie.
Emilka jakoś żyje, ale czarnowidztwo mnie nie opuszcza, mam tak mega okresowe objawy, nawet co miesięczny wysyp pryszczy mnie nie ominął, że nie wiem czy nie szkoda robić tego testu..3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Jagódka w marcu jeszcze mocniej będziemy trzymać kciuki, dzielna babeczka z Ciebie.
Emilka jakoś żyje, ale czarnowidztwo mnie nie opuszcza, mam tak mega okresowe objawy, nawet co miesięczny wysyp pryszczy mnie nie ominął, że nie wiem czy nie szkoda robić tego testu.. -
Dziewczyny ja też trzymam kciuki..
ps. wyszłam z choróbska będę żyła.. pozostał tylko kaszel..Makumba, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:To super:)
A co polecisx na znisxzczone koncoowki od rozjasniacza01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ena wrote:Malgos 741 o w końcu choróbsko cię opuściło.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017