Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Fionka wrote:Super,że angażujesz się w pomoc zwierzakom. Brawo! Bierzesz też udział w biegu na 6 łap?
\dzis nowe widzialam psiaki mlode piekne,zadz do mamy ze jest supe1dla niej wsam raz moze ja namowie na niego. -
Obedralam wynik posiewu i jestem zla. Pobieralam probke tym razem tsk jsk na mamaginekolog napisane i wyszlo mi flora mieszana. A kurde jak w szpitalnym kiblh pobieralam, to bylo ok... Musze znowu robic."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Z tym podejściem księży do in vitro to różnie jest - zależy od człowieka. Kiedyś jak miałam ciężki czas z moim M. Ciągle jedna krecha na teście, sama po sobie wiem, że pewnie byłam nieznośna i byłe pretekst wystarczył do kłótni - poszłam do Kościoła. W zasadzie tak wyciszyć się, pomyśleć - akurat trafiłam na księdza w konfesjonale. I tak od słowa do słowa padło, że się długo staramy, żę z kalendarzem planowania rodziny jakoś nam nie wychodzi, że próbujemy już z pomocą medycyny. Nie zganił mnie za to, powiedział, że jest wiele sposobów i że trzeba spróbować każdej metody... Rozgrzeszenie dostałam
-
Asia08 wrote:Obedralam wynik posiewu i jestem zla. Pobieralam probke tym razem tsk jsk na mamaginekolog napisane i wyszlo mi flora mieszana. A kurde jak w szpitalnym kiblh pobieralam, to bylo ok... Musze znowu robic.
-
ana1122 wrote:Co to znaczy mieszana? że jest jakaś bakteria?
Ze probka zle pobrana. Cos jest jeszcze o blonach sluzowych/florze skory. I ze trzeba pobierac ze srodkowego strumienia. Jakbym inaczej robila...
Jagoda, przykro mi. Walczymy dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 19:33
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui