Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:A nie wpisują czasem do tej karty ciąży? Bo u nas dr P zawsze patrzy na pierwszą stronę i dopytuje, czy to z in vitro/iui. Zrozumiałam to tak, że coś muszą zaznaczać na tej karcie.
Makumba, zapomniałaś? :d
Dr P to wypisuje na każdej wizycie. Na swoich notatkach, bo karty karty ciazy nie mam. Może bedą nas przed porodem lepiej traktować, bo ciąża powstala w trudnych okolicznościach(albo gorzej mając na uwadze nasze dzisiejsze rozważania na temat wiary vs in vitro haha!).
-
Makumba wrote:Ana napij się dziś soku pomarańczowego po 23 i po pół godzinie leż spokojnie
Ej to pomaga? Chyba zlamie diete i tez sie nachlam.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Łeb mi pęka i nie mam kalafiora... Chyba popadnę w depresję
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Ojej, Makumba! To straszne!! Jak oni mogli kalafiora dla Ciebie nie mieć? Ja ostatnio gotowałam kalafiorową z mrożonym
Toc Ona zapomniala.Skleroza ciazowa.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asiastokrota wrote:Ksiądz po kolędzie powiedział nam że przy spowiedzi ksiądz nie ma prawa odmówić rozgrzeszenia. Mimo tego że poddajemy sie procedurze in vitro i tak pójdziemy do nieba
spokojnie dziewczęta
-
Asia08 wrote:Toc Ona zapomniala.
Skleroza ciazowa.
Czasem też mi się zdarzy zapomnieć czegoś oczywistego albo chcieć zrobić coś zupełnie bez sensu
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Dr P to wypisuje na każdej wizycie. Na swoich notatkach, bo karty karty ciazy nie mam. Może bedą nas przed porodem lepiej traktować, bo ciąża powstala w trudnych okolicznościach
(albo gorzej mając na uwadze nasze dzisiejsze rozważania na temat wiary vs in vitro haha!).
I oczywiście nie to,żebym była za CC na żądanie czy wychwalała karmienie MM od początku tylko wiadomo,że są różne sytuacje.I w tym wszystkim warto czasem trochę wypośrodkowaćMakumba lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Toc Ona zapomniala.
Skleroza ciazowa.
Dzisiaj chciałam odlewać ziemniaki na durszlakue_mil_ka, Asia08, asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
eve87 wrote:Z tym rozgrzeszeniem pewnie co ksiądz to inne podejście. Znajomi mają w rodzinie małżeństwo z dzieckiem po ivf - mieli dwa podejścia do chrztu dziecka,bo przy pierwszym 'nie dogadali' się z księdzem,który miał dość restrykcyjne poglądy odnośnie ivf. Z kolei drugi podczas spowiedzi pouczył jedynie,żeby wziąć odpowiedzialność również za te komórki,które zostały w laboratorium.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc