Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia, ja to tak sobie chyba wczoraj pomyslalam, ze on to sie dzisiaj odezwie... Zycze Ci tego!
Ode mnie tez wszystkiego naj w tym naszym dniu.eni33, asiastokrota, e_mil_ka, ana1122, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Hej kobietki wszystkiego naj z okazji naszego swieta i niech nam wszystkim spelnia sie marzenia o ciazy i zdrowym bobasie.
Jesli chodzi o ta nieodplatna procedure jest to badanie kliniczne leku na skurcze macicy. Niektorym dziewczynom wysylalam info w styczniu na ten temat.
1 nieudana procedura pozwala podejsc do tego badania reszta kwalifikacji odbywa sie na podstawie wynikow ewentualnych schorzen juz na wizycie. Program ma ruszyc w kwietniu jesli beda juz papiery podpisane przez firme.
Koszty to koszty badan przed ivf czyli wirusologi cala reszta jest za friko prawdopodobnie lacznie z 2 tygodniowym pobytem w Bialymstoku
Bycmoze w polowie kwietnia moze sie cos zmienic jesli chodzi o ilosc nieudanych procedur i beda mogly z tego tez skorzystac pary ktore maja za soba 2 nieudane procedury. Nie wiem czy wiek jest kryterium dyskwalifikujacym poniewaz to firma pokrywa koszty lekow.
Tyle wiem na ta chwile
Dzwoncie do dr D on udziela informacji i wstepnie kwalifikuje pary z Olsztyna.
Badanie kliniczne bedzie prowadzil mlody Szamatowicz
Karcia dzwon wizyty beda umawiane na poczatek kwietnia jesli uda ci sie wstepnie zakwalifikowac do tej pory emek wroci napewnosonia86, asiastokrota, Asia08, ana1122, Karcia lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Przyjmijcie życzenia Baby Kochane od drugiej Baby z samego rana. I niech dzień cały będzie radosny, bądźcie zdrowe Baby, oby do wiosny
P.S. Jeśli którąś Babę pominęłam to przepraszam, przekażcie sobie życzenia – trochę was jest Baby
e_mil_ka, Asia08, ana1122, eni33, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Wszystkiego najlepszego Baby w nasze święto
e_mil_ka, Asia08, ana1122, asiastokrota, eni33, Karcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja również życzę wszystkiego najlepszego I spełnienia marzeń z okazji dnia kobiet:-)
Całuski dla małych kobietek w brzuszku;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 10:01
asiastokrota, Asia08, eni33, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:One w art. Nic nie wiedzA kazaly dzwonic do dr.D. zapytalam o koszty ivf to5tys procefura leki badania wspomniala o10tys:(
-
Gosia tak zrobię zadzwonie do dr d na komórkę wieczorem. Skoro sam mnie skierował na histero przed ivf i powiedzial ze od razu po histero zaczynamy to może się uda. Nic nie tracę bo i tak miałam podchodzić i tak.
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Sonia86 co u Ciebie? Zapisałaś sie na pierwszą wizytę?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Hej Emilka, planuje się zapisać na 17 marca. Bóle okresowe minęły, co prawda brzuch mnie pobolewa w prawym boku, ale mam tak już od dawna. Ogólnie to jestem kłębkiem nerwów, boję się czy wszystko będzie ok, a to dopiero początek.
Sonia, będzie/jest wszystko ok.
U mnie strach jest cały czas, ciężko wytrzymać od wizyty do wizyty.
Co do tego programu, to mam nadzieję, że jak najwięcej z Was się zakwalifikuje.Trzymam za to kciuki.
sonia86, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Ja też przy okazji Dnia Kobiet życzę,aby jak najwiecej z Was załapało się na ten program i oby marzenie każdej o dzidziusiu się spełniło
sonia86, asiastokrota, Karcia, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Sonia, będzie/jest wszystko ok.
U mnie strach jest cały czas, ciężko wytrzymać od wizyty do wizyty.
Co do tego programu, to mam nadzieję, że jak najwięcej z Was się zakwalifikuje.Trzymam za to kciuki.
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co? Mój mąż wczoraj pierwszy raz poczuł jak Mała kopie.
Trzymał rękę na brzuchu i w pewnej chwili krzyczy "widziałaś? kopnęła mnie w palec, aż odskoczył!". Mhm, odskoczył...
Ale odważyła się w końcu i już zdarza jej się nie przestawać jak się rękę przyłoży.
sonia86, e_mil_ka, polopiryna, ana1122, asiastokrota, nadziejka88, Karcia, Gosia321, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
Soniu86 wierzę Ci że się denerwujesz. Też pewnie bym się martwiła. A le na pewno będzie wszystko dobrze.
Ja w piątek idę na szkolenie z pracy. Co prawda jestem na zwolnieniu ale nie chciałam rezygnować ze szkolenia. W sumie to ostatni dzien zwolnienia. Dobrze mi to zrobi.sonia86, malgos741 lubią tę wiadomość