Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to ja siedzialam obok stolika . no bo na zywo to tak jakos jezyk nam odbiera. Ale tu nam rozmowa latwiej idzie.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:ale napisałam z tego wszystkiego nieodplatna procedura poprawiam ale chyba zrozumialyscie to znerwow chyba
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Ena juz ci to kiedys mowilam : cudna jest twoja córeczka. Nawet przy moim dzisiejszym strasznym humorze sprawila, ze sie usmiechnelam kilka razy.
A my to dobre jesteśmy, tutaj to gadu gadu a w poczekalni cisza
Dziękuję :-)Zuzka ma tam swoją ulubioną gazetę i szuka pępkówJa pamiętałam, że dziś będziesz, ale nie byłam pewna, która dziewczyna to ty. Ja już poznałam kilka lasek z forum podczas czekania na wizytę - Emilkę, Malawiki, a Mlgos321 i Ona84 w innych okolicznościach.
Ja ogólnie nie mam oporów, żeby zaczepiać kogoś na żywo. Może następnym razem nawiążemy dialog
Dr D jest specyficzny. Zapisałam się do niego na wizytę za tydzień, ale przepiszę się do dr S, bo boję się, że coś mu się nie spodoba i przerwie stymulację (już raz tak mnie załatwił).Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 21:08
-
ona84 wrote:ana1122 wrote:Czyli co łapiesz się?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 21:16
-
ona84 wrote:Nic nie wiem.jutro bede dzwonic moze gdzies mnie wcisnie na wizyte
-
ana1122 wrote:Ale to znowu do niego będziesz Dzwonic?ciekawe czy jest możliwość na czas stymulacji jeździć do Olsztyna A później punkcja i transfer białystok?
-
ona84 wrote:Nie do artymidy moze jutro wcisna mnie do niego.Ja mam15 min piechota do kliniki jestem z Olsztyna
-
Mówiłam że się nie załapię ...więc się nie rozczarowałam
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Mówiłam że się nie załapię ...więc się nie rozczarowałam
malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:No tak bo i tak chce ivf
-
Ja wczesniej o tym programie wiedzialam od Gosi i na wizytach juz pytalam o co chodzi dr Z. mowil ze na cala stymulacje trzeba bedzie byc tam na miejscu i ze jeszcze do12 tyg ciazy tez bedzie trzeba tam jezdzic. To mialo ruszyc od marca i myslalam ze sie zalapie ale im sie cos przesunelo i na kwiecien zrobili i ja sie nie lapie bo juz zaraz punkcja. Wtedy dr nie znal jeszcze konkretow ale mowil ze sie zalapie bo amh na to pozwala i ze nie grozi mi hiperka. Szkoda ze tylko po jednej nieudanej probie bo myslalam ze wrazie czego jak teraz cos znowu pujdzie nie tak to bedzie jeszcze jakas nadzieja na tansza opcje. Ale przeciesz teraz mi sie uda tak musi byc.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:Ja wczesniej o tym programie wiedzialam od Gosi i na wizytach juz pytalam o co chodzi dr Z. mowil ze na cala stymulacje trzeba bedzie byc tam na miejscu i ze jeszcze do12 tyg ciazy tez bedzie trzeba tam jezdzic. To mialo ruszyc od marca i myslalam ze sie zalapie ale im sie cos przesunelo i na kwiecien zrobili i ja sie nie lapie bo juz zaraz punkcja. Wtedy dr nie znal jeszcze konkretow ale mowil ze sie zalapie bo amh na to pozwala i ze nie grozi mi hiperka. Szkoda ze tylko po jednej nieudanej probie bo myslalam ze wrazie czego jak teraz cos znowu pujdzie nie tak to bedzie jeszcze jakas nadzieja na tansza opcje. Ale przeciesz teraz mi sie uda tak musi byc.
-
Ena wrote:Słyszałyście to: piosenka LASERY - Wracam ???? Łzy mi lecą - łapie za serducha ta melodia... i teledysk też...