Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli dobrze,że się jednak kręcę w nocy z boku na bok
a takie miałam momentami wyrzuty sumienia,że nie potrafię wytrzymać na dłużej na lewym boku. Ja to się z kolei obawiam o bioderka Małej jak ona tak cała ciąże miednicowo siedzi. Dr W wspomniał raz,że pewnie bedzie trzeba się temu bliżej przyjrzeć potem,bo to częsty problem u dzieci tak ułożonych w brzuchu. Zobaczymy co pediatra powie.
-
No chyba dobrze, ze jednak sie krecimy z boku na bok. Swoja droga, lekarz chyba powinien powiedziec o takuch rzeczach, zwlaszcza hak kobieta jest w pierwszej ciazy.
leo lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Makumba przecież wczoraj był dzień kobiet nie? Mąż mnie tak ugościł. Ale te drinki pyszne były tylko szkoda że takie skutki uboczne po nich są.
Ena a szkolenie to mam ze zmodernizowanego systemu informacji oświatowej. A Ty teraz podchodzisz do iui? Czy tylko stymulacja i starania domowe?
Starania domowe u nas. Mam nadzieję, że jednak po tym hsg zaskoczęe_mil_ka, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Juz jest decyzja w sobote punkcja.dzis w poczekalni nagadalam sie z Laura i chociasz czas szybko polecial. A potem widzimy sie w sobote bo obie mamy w tym samym dniu.
asiastokrota, ana1122, polopiryna, Asia08, Izaura, e_mil_ka, nadziejka88, sonia86, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Eni trzymam kciuki, powodzenia w sobotę. Fajna tendencja ostatnio na forum jeździcie parami
ja też chcem....
eni33, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
A ja cały czas leżę na lewym boku.
Dziewczyny czy wy się orientujecie na temat jodowania czy kontakt ciężarnej z dzieckiem osoby która przeszła jodowanie jest bezpieczny po 2 tyg? -
Eni super wiadomość powodzenia!
Trzymamy teraz za was kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 12:27
eni33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeve87 wrote:Czyli dobrze,że się jednak kręcę w nocy z boku na bok
a takie miałam momentami wyrzuty sumienia,że nie potrafię wytrzymać na dłużej na lewym boku. Ja to się z kolei obawiam o bioderka Małej jak ona tak cała ciąże miednicowo siedzi. Dr W wspomniał raz,że pewnie bedzie trzeba się temu bliżej przyjrzeć potem,bo to częsty problem u dzieci tak ułożonych w brzuchu. Zobaczymy co pediatra powie.
-
nick nieaktualnyeni33 wrote:Juz jest decyzja w sobote punkcja.dzis w poczekalni nagadalam sie z Laura i chociasz czas szybko polecial. A potem widzimy sie w sobote bo obie mamy w tym samym dniu.
Ana nie wiem jak to z tym jodowaniem.eni33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojj tak tym razem szybko czas zlecial w poczekalni. Fajnie bylo sie poznac przed sobota.
A dziś zaszalalam. Estradiol wczoraj ponad 2000 a dzis 4000. Jest ryzyko hiperki, dr D powiedział, ze bedziemy sie tym martwic później.
Zaopatrzylam sie narazie w proteiny, wode. Ufff oby skonczylo sie tylko na strachu. Macie jakies rady na to ?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura Dużo wody raz dziennie izotonik plus dużo białka ja kupowała sobie z bakomy jogurty dla mężczyzn z wysoka zawartościa bialka w biedronce i w Tesco są na pewno. Można też kupić W aptece nutridrinki ale one są dużo droższe