Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:Ale to dzien mężczyzny a nie dzień dziecka
Ale badz laskawa, bardziej dorosla niz on.ana1122, Makumba, e_mil_ka, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Albo jeszcze lepiej. Zamiast zyczen napisz mu, ze zakwalifikowaliscie sie do tego projektu.
ana1122, Makumba, e_mil_ka, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Dziewczyny zaciążone - w którym miejscu, w brzuchu czujecie ruchy? (Mniej więcej w moim tygodniu?)
Czy to możliwe, że nisko czuję kopanko? Dziś mnie to obudziło. Cudowne ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 19:52
e_mil_ka, leo lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Dziewczyny zaciążone - w którym miejscu, w brzuchu czujecie ruchy? (Mniej więcej w moim tygodniu?)
Czy to możliwe, że nisko czuję kopanko? Dziś mnie to obudziło. Cudowne ❤️
Jak wlaczam detektor, to serduszko jest kilka cm pod pepkiem. Czasem centralnie pod, czasem bardziej po prawej stronie. A ruchy teraz czuje w obrebie pepka, ale nie nad nim.Makumba lubi tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
eni33 wrote:No u nas nic nie stwierdzono nie ma zadnej przyczyny tylko nasienie bylo troche slabe i kazali brac witaminy. Ja mialam pierwszy dlogi bo mam amh1.25 a teraz dr zadecydowal inaczej. Nie mam tez pcso. Laura ja kacze o 18 wiec dojade dopiero przed 22 ale to nic lepiej przespac sie tam na spojojnie niz zrywac sie z rana na chura. To sie widzialaysmy tak myslalam ze to ty bo juz widzialam cie w poniedzialek ja siedzialam na przeciwko kolo stołu
Ena, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:Ja wczesniej o tym programie wiedzialam od Gosi i na wizytach juz pytalam o co chodzi dr Z. mowil ze na cala stymulacje trzeba bedzie byc tam na miejscu i ze jeszcze do12 tyg ciazy tez bedzie trzeba tam jezdzic. To mialo ruszyc od marca i myslalam ze sie zalapie ale im sie cos przesunelo i na kwiecien zrobili i ja sie nie lapie bo juz zaraz punkcja. Wtedy dr nie znal jeszcze konkretow ale mowil ze sie zalapie bo amh na to pozwala i ze nie grozi mi hiperka. Szkoda ze tylko po jednej nieudanej probie bo myslalam ze wrazie czego jak teraz cos znowu pujdzie nie tak to bedzie jeszcze jakas nadzieja na tansza opcje. Ale przeciesz teraz mi sie uda tak musi byc.
eni33 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Hej laski
Gdybyśmy się z mężem rozchodzili za każdym razem, kiedy nie składa mi życzeń, bylibyśmy już po kilkunastu rozwodach
Teraz też mam focha, bo nie dostałam kwiatków. Poza tym atmosfera w domu gęsta, bo szwagierka siedzi u nas już trzeci tydzień i dopiero jak ją zapytałam wprost, jak jej idzie szukanie stancji, to zaczęła się za czymś rozglądać.
e_mil_ka, Karcia, Makumba lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
A jeśli chodzi o ruchy, to u mnie zaczynało się właśnie w dole brzucha. Takie smyranko bardzo nisko. Z czasem idzie to coraz wyżej. Teraz czuję już praktycznie w całym brzuchu
Makumba lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Lura82 wrote:Ojj tak tym razem szybko czas zlecial w poczekalni. Fajnie bylo sie poznac przed sobota.
A dziś zaszalalam. Estradiol wczoraj ponad 2000 a dzis 4000. Jest ryzyko hiperki, dr D powiedział, ze bedziemy sie tym martwic później.
Zaopatrzylam sie narazie w proteiny, wode. Ufff oby skonczylo sie tylko na strachu. Macie jakies rady na to ?
Duzo wodyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Laura i Eni ale fajnie że razem będziecie w Białym..czyli trzymam kciuki i wszystko co się da
J_agoda, asiastokrota, eni33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Karcia to nic tam życzenia:) ja nie dostałam niczego na walentynki:) ale jakoś nie byłam zła. Tak to jest z naszymi facetami czasem trzeba wyciągnąć rękę. A na dzień kobiet dostałam bukiet róż więc czasem mąż o mnie pamięta
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia kochasz go to wyciągnij pierwsza rękę na zgodę.. mój na walentynki zasnął ..
Karcia, e_mil_ka lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
J_agoda wrote:Ona na to ivf też jestem za stara, no! Skandal.
J_agoda lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017