Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam pojęcia Asiu, zapytałam o to - powiedziały mi, że taką dostały informację, by odwołać wszystkie wizyty. Zastanawiam się nad sensem zapisywania, skoro większość (przynajmniej w moim wypadku) jest zwykle odwoływana. To jest jednak zaplanowanie dnia wolnego, opieki nad dzieckiem itp.
Oczywiście dostałam 2 propozycje zamiany - pt dr Stefaniak (jeśli nie przekręcam nazwiska) i sobota dr Zdanowicz zdaje się.
Makumby doktora w sobotę nie ma.Marzenia się spełnia
-
nick nieaktualnypolopiryna wrote:bo szwagierka siedzi u nas już trzeci tydzień i dopiero jak ją zapytałam wprost, jak jej idzie szukanie stancji, to zaczęła się za czymś rozglądać.
A czemu ona u was mieszka? Jezuuuuu trzeci tydzień!!!
Jagoda - często są odwoływane wizyty u dr W... I co teraz - do kogo idziesz?
-
J_agoda wrote:Nie mam pojęcia Asiu, zapytałam o to - powiedziały mi, że taką dostały informację, by odwołać wszystkie wizyty. Zastanawiam się nad sensem zapisywania, skoro większość (przynajmniej w moim wypadku) jest zwykle odwoływana. To jest jednak zaplanowanie dnia wolnego, opieki nad dzieckiem itp.
Oczywiście dostałam 2 propozycje zamiany - pt dr Stefaniak (jeśli nie przekręcam nazwiska) i sobota dr Zdanowicz zdaje się.
Makumby doktora w sobotę nie ma.
Kurcze, niefajnie.
Do kogo idziesz?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Zmienia pracę i się przeprowadza ze Szczytna. Dla mnie to było oczywiste, że trzeba pomóc. Ale proponując chwilowe mieszkanie miałam na myśli parę dni, no max dwa tygodnie. Ale oni tak mają, znaczy rodzina męża, tak mi powiedziała ciotka (bratowa mojej teściowejEna wrote:A czemu ona u was mieszka? Jezuuuuu trzeci tydzień!!!
Jagoda - często są odwoływane wizyty u dr W... I co teraz - do kogo idziesz?
).
19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui 
06 - 11.10.2016 - I IVF

-
norma.. ja jak przystępowałam do ivf w tamtym roku mojemu zachciało się nowego biznesu i od marca już lokal zaklepał a w kwietniu ivf.. ile nerwów i wydatków..eh oni nie myślą..ona84 wrote:Hey a tak se temp. Zmierzylam dla potwierdzemia owu no i wyzsza jest36,9
Mnie tez moj wkurzyl auto sprzedal mial dac do ivf a wczoraj sie okazazalo ze drozsze auto bedzie kupował.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny. Ale mam dziś doła
nie mój dzień.
Hej Emilka, ja już też. Zobaczyłam przelew na konto i się popłakałam. Masakra, jak po 10 latach pracy pracodawca, który twierdzi że mi ufa, potrafi tak zrobić człowieka w chu...a."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
A co ci zrobił?Asia08 wrote:Hej Emilka, ja już też. Zobaczyłam przelew na konto i się popłakałam. Masakra, jak po 10 latach pracy pracodawca, który twierdzi że mi ufa, potrafi tak zrobić człowieka w chu...a.

Nie ma jak siedzieć kobiecie w ciąży na głowie.