Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam pojęcia Asiu, zapytałam o to - powiedziały mi, że taką dostały informację, by odwołać wszystkie wizyty. Zastanawiam się nad sensem zapisywania, skoro większość (przynajmniej w moim wypadku) jest zwykle odwoływana. To jest jednak zaplanowanie dnia wolnego, opieki nad dzieckiem itp.
Oczywiście dostałam 2 propozycje zamiany - pt dr Stefaniak (jeśli nie przekręcam nazwiska) i sobota dr Zdanowicz zdaje się.
Makumby doktora w sobotę nie ma.Marzenia się spełnia -
nick nieaktualnypolopiryna wrote:bo szwagierka siedzi u nas już trzeci tydzień i dopiero jak ją zapytałam wprost, jak jej idzie szukanie stancji, to zaczęła się za czymś rozglądać.
A czemu ona u was mieszka? Jezuuuuu trzeci tydzień!!!
Jagoda - często są odwoływane wizyty u dr W... I co teraz - do kogo idziesz?
-
J_agoda wrote:Nie mam pojęcia Asiu, zapytałam o to - powiedziały mi, że taką dostały informację, by odwołać wszystkie wizyty. Zastanawiam się nad sensem zapisywania, skoro większość (przynajmniej w moim wypadku) jest zwykle odwoływana. To jest jednak zaplanowanie dnia wolnego, opieki nad dzieckiem itp.
Oczywiście dostałam 2 propozycje zamiany - pt dr Stefaniak (jeśli nie przekręcam nazwiska) i sobota dr Zdanowicz zdaje się.
Makumby doktora w sobotę nie ma.
Kurcze, niefajnie.
Do kogo idziesz?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ena wrote:A czemu ona u was mieszka? Jezuuuuu trzeci tydzień!!!
Jagoda - często są odwoływane wizyty u dr W... I co teraz - do kogo idziesz?).
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
ona84 wrote:Hey a tak se temp. Zmierzylam dla potwierdzemia owu no i wyzsza jest36,9
Mnie tez moj wkurzyl auto sprzedal mial dac do ivf a wczoraj sie okazazalo ze drozsze auto bedzie kupował.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny. Ale mam dziś doła
nie mój dzień.
Hej Emilka, ja już też. Zobaczyłam przelew na konto i się popłakałam. Masakra, jak po 10 latach pracy pracodawca, który twierdzi że mi ufa, potrafi tak zrobić człowieka w chu...a."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Hej Emilka, ja już też. Zobaczyłam przelew na konto i się popłakałam. Masakra, jak po 10 latach pracy pracodawca, który twierdzi że mi ufa, potrafi tak zrobić człowieka w chu...a.