Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura ja miałam estradiol ponad 7,5 tys., Transfer oczywiście odroczony, ale hiperka nie dała mi się mocno we znaki bo dostałam jeszcze przed punkcja clexane, dostinex- lek na prolaktyne ale stosują go też przy hiperstymulacji i antybiotyk unidox. I muszę przyznać że leki chyba zadziałały bo przy takim estradiolu nie miałam żadnych poważniejszych dolegliwości.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Dzięki dziewczyny. Bede litry wody i bialka pochlaniac. Jezeli Dr nie przepisze mi nic wiecej to chociaz ten acard bede brala. Mam clexane, chociaz na wlasna reke to sie boje, poczekam co powie dr D.
Przypomnijcie mi prosze Acardu ile bralysnie po punkcji?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ona zapisałas się u tego doktora. Bo podobno doktor szamatowicz z białystoku zapisuje na jakaś wstępna listę więc może warto do niego też zadzwonic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 16:24
-
Info dot artemidy: "dzwonilam do rejestracji i pani z ktora rozmawialam podala mi nr do prof. Sz. I kazala bezposrednio Jego zapytac. Juz z nim rozmawialam, wstepnie przepytal mnie o wiek, leki na stale, dlaczego planujemy ivf, po czym powiedzial ze teraz zalatwiaja formalności i powinni z poczatkiem kwietnia ruszyc, a teraz mam mu wyslac smsa z imieniem i nazwiskiem to mnie zapisze na liste. I od kwietnia beda umawiac wizyty bo trzeba wszystkie zgody podpisac."
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Nie pogodzilismy i już się nie pogodzimy skoro nawet mi życzeń nie złożył.Dziewczyny mam do sprzedania leki oddala bym za darmo ale mam ciężko sytuacje bo ten mój wypieprzyl i zostawil mnie bez grosza z dlugami. Mam np luteine, lutinus ,decapeptyl letrozol sprzedam wmiare tanioKarcia
-
nadziejka88 wrote:ona jesli zdobędziesz numer do tego dr Szamatowicza to daj znac bo tez jestem zainteresowana
-
Karcia wrote:Nie pogodzilismy i już się nie pogodzimy skoro nawet mi życzeń nie złożył.Dziewczyny mam do sprzedania leki oddala bym za darmo ale mam ciężko sytuacje bo ten mój wypieprzyl i zostawil mnie bez grosza z dlugami. Mam np luteine, lutinus ,decapeptyl letrozol sprzedam wmiare tanio
-
Karcia, wkurzony jest jeszcze widocznie, mi kiedyś moj małżonek nie złożył życzeń urodzińowych, a taki dzien kobiet pchi!
Ja to uważam, że wszystko możemy kreować i wszystko zależy od nas samych. Jak chcemy- tak będzie. I lubię w sytuacjach zaczynać od siebie.
Jesteście odrębnymi jednostkami. Może jego tez cos bardzo zabolało. Tak jak Ciebie. Mamy równouprawnienie, facet nie musi pierwszy wyciągać ręki.
To się pomądrzylamNo ale weźcie się już do cholery nie kłóćcie.
Asia08, ana1122, Karcia, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Karcia jutro jest niby dzień mężczyzny może napisz mu smsa z jakimś podtekstem albo z zagadnieniem które lubicie razem:-)
Asia08, Makumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość