Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Asia08 ale czad z kopaniem. Jednak nie taka złośliwa ta Wasza Gałganiara
Z zamartwianiem się, to prawda, niestety - od wizyty do wizyty.
Dziewczyny trzymam kciuki za Was wszystkie! -
ana1122 wrote:A jak się czujesz?
Rożnie. Fizycznie raczej ok, przyzwyczaiłam się do kłuć i bóli w brzuchu.
Psychicznie rożnie. Chyba zaczynam chwilami panikować, że to już połowa albo myśli moje idą w stronę złych sytuacji, które spotykają innych ludzi i w związku z tym czy u mnie jest ok.
A Ty jak? -
Makumba wrote:Rożnie. Fizycznie raczej ok, przyzwyczaiłam się do kłuć i bóli w brzuchu.
Psychicznie rożnie. Chyba zaczynam chwilami panikować, że to już połowa albo myśli moje idą w stronę złych sytuacji, które spotykają innych ludzi i w związku z tym czy u mnie jest ok.
A Ty jak?
A poza tym też się martwię. Zła jestem że nie miałam dawno usg. Bym chciała wiedzieć co U maluszka. Ale musimy być silne I pełne optymizmu. My tu się zamartwiamy a dziewczyny które cały czas walcza myśla jakie głupie powinny się cieszyć z ciąży. dlatego uśmiech na twarzy i będzie dobrze-musi być!Makumba lubi tę wiadomość
-
Juz się wszystkiego dowiedziałam. Jest tak jak pisze ona. Parametry takie same dla par ktore podchodzą pierwszy badz drugi raz. Powiedzial ze mam po histeroskopii przyjść i zobaczy co da sie zrobić. Ale u mnie problemem może być niskie amh.
Jakas mala nadzieja wiec jest ale ja się nie nastawiam niestety. -
Makumba wrote:W środę?? :-p W tygodniu pracy? Młodość mi się przypomina haha
Makumba przecież wczoraj był dzień kobiet nie? Mąż mnie tak ugościł. Ale te drinki pyszne były tylko szkoda że takie skutki uboczne po nich są.
Ena a szkolenie to mam ze zmodernizowanego systemu informacji oświatowej. A Ty teraz podchodzisz do iui? Czy tylko stymulacja i starania domowe?Makumba lubi tę wiadomość
-
Jak mi wczesniej mowili to za wirusologie i pewnie wizyty w artemidzie w Białymstoku. A punkcja i transwer za darmo i prawdopodobnie leki do stymulacji tez mialay byc za darmo. Ale moze cos sie zmienilo.
-
eni33 wrote:Jak mi wczesniej mowili to za wirusologie i pewnie wizyty w artemidzie w Białymstoku. A punkcja i transwer za darmo i prawdopodobnie leki do stymulacji tez mialay byc za darmo. Ale moze cos sie zmienilo.
ile by to wynioslo z3tys -
Dziewczyny ciezarowki, czytalyscie moze nowy post na mamaginekolog o lezenie w ciazy?
Troche sie przestraszylam tego zadania:
" Jeżeli mama przebywa głównie w jednej pozycji np. leży na lewym boku przez większość dnia to może to powodować asymetrię ułożeniową u noworodka"
Chyba na wizycie zapytam o to dr..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Dziewczyny ciezarowki, czytalyscie moze nowy post na mamaginekolog o lezenie w ciazy?
Troche sie przestraszylam tego zadania:
" Jeżeli mama przebywa głównie w jednej pozycji np. leży na lewym boku przez większość dnia to może to powodować asymetrię ułożeniową u noworodka"
Chyba na wizycie zapytam o to dr...
Poza tym u nas ok. Podczytuję Was w miarę regularnie i przeżywam razem Wami.
Trzymajcie sięasiastokrota, ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
-
leo wrote:Asia podpytaj, powiem Wam dziewczyny ze ja sporo leżałam i nasz brzdąc teraz najwygodniej mu na jednym boku, główkę kladzie na jeden bok bo na drugim mu nie wygodnie. A jak się wkurza to napina się i robi "mostek"też na jedną stronę. Położna twierdzi że do 6 tygodnia tak może być,choć ma już dać namiar na rehabilitację. Podejrzewam że mały tak się ułożył i dlatego teraz tak ma. Asia spokojnie i bez paniki a zapytać dra możesz
Poza tym u nas ok. Podczytuję Was w miarę regularnie i przeżywam razem Wami.
Trzymajcie się
Czesc Leo.
Wlasnie w komentarzach hedna z dziewczyn napisala, ze dziecko musi rehabilitowac z tego powodu.
Narazie nie panikuje az tak mocno, ale troche sie wystraszylam. Zwlaszcza ze wszedzie pisza, zeby lezec na lewym boku. A podobno jyz dawno sie od takich zalecen odeszlo.
Fajny ten Jas.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui