Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde a ja nie pomyslałam o smarowania piersi i nasiąkam tylko brzuch,uda i tyłek
oby nic nie wyszło zbytnio. Ostatnio zawołałam Męża na przegląd czy nic mi sie nie pojawiło bo samej ciezko się już oglada dolne i tylne partie ciała
brzuch przesłania mi pol ciała
ana1122 lubi tę wiadomość
-
eve87 wrote:Kurde a ja nie pomyslałam o smarowania piersi i nasiąkam tylko brzuch,uda i tyłek
oby nic nie wyszło zbytnio. Ostatnio zawołałam Męża na przegląd czy nic mi sie nie pojawiło bo samej ciezko się już oglada dolne i tylne partie ciała
-
eve87 wrote:Kurde a ja nie pomyslałam o smarowania piersi i nasiąkam tylko brzuch,uda i tyłek
-
Makumba wrote:To by Ci już się chyba Eve pojawiło, nie martw się. Ja to nie wytrzymuję, swędzi mńie, muszę smarować.
-
Dziewczynki wypowiem się w kwestii tych kremów. Smarowałam tylko brzuch na początku, bo jakoś nie miałam świadomości, że rosnę wszędzie. I zero rozstępów, mimo że brzuch mi urósł trzykrotnie. Polecam z całego serca mustelę - wiem, że droższa, ale kupowałam w różnych promocjach, pakietach w internecie. I jest genialny.
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
ana1122 wrote:A Teraz tego 13 to masz jeszcze wizytę czy już na porodowke cię biorą?
a co do Bio Oila to ja go używałam na zmianę z olejkiem z Babydream. Tylko to od drugiego trymestru dopiero.
J_agoda lubi tę wiadomość
-
eve87 wrote:13go mam ostatnia, normalna wizytę
a co do Bio Oila to ja go używałam na zmianę z olejkiem z Babydream. Tylko to od drugiego trymestru dopiero.
-
ana1122 wrote:Tak mocno? mnie to trochę aby swedzi. A bio oilem można się Smarowac też?
Bio oil ma parabeny. Przebadane i 'bezpieczne', ale z tego co pamietam ma.
A zapach masła kakaowego palmersa mi bardzo odpowiada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 22:46
-
Podobno fajny skład ma oliwka babydream i jest taniaRossmann, Babydream fur Mama, Oliwka dla kobiet w ciąży
Glycine Soja (Soybean) Oil - olej sojowy, jak to olej natłuszcza, poprawia stan bariery naskórkowej.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil - olej ze słodkich migdałów, substancja natłuszczająca, nawilżająca.
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil/unsaponifiables - olej słonecznikowy , wzmacnia bariery naskórkowe, doskonale zmiękcza i wygładza skórę, działa przeciwzapalnie.
Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil - olej z nasion jojoby, intensywnie nawilża
Macadamia Ternifolia Seed Oil - olej makadamia, ziała regenerująco, odżywczo, wygładzająco, poprawia wygląd skóry.
Tocopherol - przeciwutlenicza, zapobiega jełczeniu kosnetyków
Parfum - substancja zapachowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 23:25
-
ana1122 wrote:Podobno fajny skład ma oliwka babydream i jest taniaRossmann, Babydream fur Mama, Oliwka dla kobiet w ciąży
Glycine Soja (Soybean) Oil - olej sojowy, jak to olej natłuszcza, poprawia stan bariery naskórkowej.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil - olej ze słodkich migdałów, substancja natłuszczająca, nawilżająca.
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil/unsaponifiables - olej słonecznikowy , wzmacnia bariery naskórkowe, doskonale zmiękcza i wygładza skórę, działa przeciwzapalnie.
Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil - olej z nasion jojoby, intensywnie nawilża
Macadamia Ternifolia Seed Oil - olej makadamia, ziała regenerująco, odżywczo, wygładzająco, poprawia wygląd skóry.
Tocopherol - przeciwutlenicza, zapobiega jełczeniu kosnetyków
Parfum - substancja zapachowa
Olej sojowy - kontrowersyjny dla kobiet w ciazy, jeśli jest na 1 miejscu to jest go najwiecej w produkcie.
Ale krem do masażu i mleczko - bardzo fajny skład. Kupię jak zużyję Palmers.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 23:37
-
Makumba wrote:Kup, dobry pomysł, na rozstępy ten krem do masażu, a do nawilżania lotion. Jak chcesz oliwkę to Palmers ma najlepszy skład, mam ją - starczy na cała ciąże.
-
ana1122 wrote:Dzięki:-)
Ana ale jak Ty się tym masłem smarowałaś i mimo to pojawiły się rozstępy to może masz tendencje?? Bo to bardzo dziwne. To masło jest bardzo mocno natłuszczające.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 23:54
-
Makumba wrote:Hehe nie ma za co!
Ana ale jak Ty się tym masłem smarowałaś i mimo to pojawiły się rozstępy to może masz tendencje?? Bo to bardzo dziwne. To masło jest bardzo mocno natłuszczające. -
Ja mam wlasnie ta oliwkę z Babydream. Bardzo wydajna jest, nawet przy codziennym smarowaniu
wogole Babydream ma fajne kosmetyki i składy. Ja dla malutkiej wybrałam wlasnie od nich kosmetyki do pielęgnacji.