Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Sonia serduszkowe gratulacje
teraz dużo spokoju na następne miesiące 
Ja dzisiaj byłam w labo zrobić ostatnie (mam nadzieje) badania i w szoku byłam jak mi wszyscy chętnie ustępowali. Stanęłam sobie grzecznie na koncu kolejki do rejestracji a tu z jednej strony mi mówią "pani idzie bez kolejki" i takie jakies larum sie podniosło,ze ja chce czekac w kolejce
aż mi się głupio zrobiło
potem,żebym usiadła, że dlaczego tylu osób "niepilnych" wchodzi na pobranie a ja dalej czekam. Szok
Makumba, Asia08, Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Przynajmniej raz ci się udało:-)eve87 wrote:Sonia serduszkowe gratulacje
Ja dzisiaj byłam w labo zrobić ostatnie (mam nadzieje) badania i w szoku byłam jak mi wszyscy chętnie ustępowali. Stanęłam sobie grzecznie na koncu kolejki do rejestracji a tu z jednej strony mi mówią "pani idzie bez kolejki" i takie jakies larum sie podniosło,ze ja chce czekac w kolejce
aż mi się głupio zrobiło
potem,żebym usiadła, że dlaczego tylu osób "niepilnych" wchodzi na pobranie a ja dalej czekam. Szok 
-
Jestem nastawiona neutralnie kompletnie. Będzie co ma być. Nie zamierzam leżeć jak miesiąc temu tylko wszystko zupełnie normalnie, nie nakręcać się. I zobaczymy.Makumba wrote:Tak, pisałaś, powodzenia. Nie nastawiaj się źle.
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia
-
O to mi ostatnio jak byłam w kinie, w toalecie, pani ustąpiła kolejkę i zapytała czy chcę papier toaletowy, bo w kabinie się skończył.eve87 wrote:Sonia serduszkowe gratulacje
aż mi się głupio zrobiło
Natomiast po filmie, poszłam do toalety galerianej, a tam awaria, wszyscy byli odsyłani a mnie miła Pani wpuściła do niepełnosprawnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 09:55
ana1122 lubi tę wiadomość

-
Sonia gratulujęSoniaK wrote:Kochane dziś słyszałam bijące pięknie serducho

trzymam za wszystkie kciuki
mało się udzielam, bo pędzicie ze stronkami
i nie nadążam ... ale uwielbiam Was czytać
super wątek ... pozdrawiam
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny
-
Emilka, zle jyz bylo. Teraz czas na zmiany!
Eve, to mile. Ja ostatnio u diabetolog stalam, bo poczekalnia pelna dziadkow i babc, ale po mnie to tylko ciaze spozywcza widac.
Ale wchodze bez kolejki, bo taka ma lekarz zasade.
Dziewczynki, odezwijcie sie do nas ze szpitala.
A obrazek faktycznie fajny i prawdziwy. Moja Mala wczoraj chyba wyczula moje zle emocje i siedziala cichutko, tylko troszke posmyrala. Dzisiaj tez malo, ale juz z nia rozmawialam i powiedzialam ze wszystko jest ok.
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsia ja potem zobaczę obrazek na laptopie, bo na tel nie widzę.
Eve - jesteś w uprzywilejowanej pozycji, zatem tak powinno być.
Dziewczyny a wy badałyście może Chlamydię t... W Art czy gdzieś indziej? I nich 110 zł. Patrzę na te badania do iui i teraz jeszcze to jest potrzebne. -
Ena, ja chyba pierwsze badania robilam u nich, ale nie pamietam czy chlamydia tam byla. Pozniej staralam sie brac skierowanie od rodzinnego, zeby taniej bylo. Na to co mogl mi wypisywal a za reszte placilam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Ogólnie zawsze korzystam z wejścia na pobranie krwi jako pilne,ale w kolejce do rejestracji stoję jak wszyscy. Nie lubię takiego zwracania uwagi na siebie, jak wszyscy potem się wpatrują a i komentarze wiadomo różne się trafiają. Podsumowując: przez cała ciąże dzisiaj był trzeci raz kiedy ktoś obcy ustąpił mi gdzies miejsca czy przepuścił w kolejce. W tym raz to pani z rossmanna wykrzyczała przed kasami "zapraszam ciężarna"Ena wrote:Eve - jesteś w uprzywilejowanej pozycji, zatem tak powinno być.

Makumba lubi tę wiadomość
-
O ominęło mnie. Podchodzisz do Iui ?Ena wrote:Asia ja potem zobaczę obrazek na laptopie, bo na tel nie widzę.
Eve - jesteś w uprzywilejowanej pozycji, zatem tak powinno być.
Dziewczyny a wy badałyście może Chlamydię t... W Art czy gdzieś indziej? I nich 110 zł. Patrzę na te badania do iui i teraz jeszcze to jest potrzebne.Marzenia się spełnia