Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
No tylko ten olej sojowy. Niby estrogenny, fitohormony... Pierwszy w składzie, czyli na jego bazie - oliwka i żel pod prysznic.eve87 wrote:Ja mam wlasnie ta oliwkę z Babydream. Bardzo wydajna jest, nawet przy codziennym smarowaniu
wogole Babydream ma fajne kosmetyki i składy. Ja dla malutkiej wybrałam wlasnie od nich kosmetyki do pielęgnacji.
Tak, też popatrzyłam na kosmetyki dla dziecka i bardzo mi się podobają.
J_agoda lubi tę wiadomość

-
Tak mam tendencje do rozstepow. Miałam cale nogi przed ciąża więc liczylam się że Teraz też będę miećMakumba wrote:Hehe nie ma za co!
Ana ale jak Ty się tym masłem smarowałaś i mimo to pojawiły się rozstępy to może masz tendencje?? Bo to bardzo dziwne. To masło jest bardzo mocno natłuszczające. -
Kochane dziś słyszałam bijące pięknie serducho

trzymam za wszystkie kciuki
mało się udzielam, bo pędzicie ze stronkami
i nie nadążam ... ale uwielbiam Was czytać
super wątek ... pozdrawiam
ana1122, Asia08, nadziejka88, Makumba, J_agoda, polopiryna, asiastokrota lubią tę wiadomość
SoniaK -
Gratulacje! spokojnej ciąży życzęSoniaK wrote:Kochane dziś słyszałam bijące pięknie serducho

trzymam za wszystkie kciuki
mało się udzielam, bo pędzicie ze stronkami
i nie nadążam ... ale uwielbiam Was czytać
super wątek ... pozdrawiam -
Cześć dziewczyny.
Ja nie śpię juz od godziny 3. Im bliżej poniedziałkowe wizyty tym gorzej
Ciągle boję się że usłyszę że to wina zarodków i że nie możemy nic zrobić. Nigdy tak bardzo nie stresowała mnie wizyta w Artemidzie.
SoniaK gratulacje. Nudnej i spokojnej ciąży.
Dziewczyny dziś chyba mają punkcję. Eni, Laura trzymam kciuki. Dajcie znać jakie efekty:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 05:28
eni33 lubi tę wiadomość
-
A tak po polsku co jest nie tak z tym olejem sojowym? Bo nie znam się i mnie wystraszyłaś.Makumba wrote:No tylko ten olej sojowy. Niby estrogenny, fitohormony... Pierwszy w składzie, czyli na jego bazie - oliwka i żel pod prysznic.
Tak, też popatrzyłam na kosmetyki dla dziecka i bardzo mi się podobają.
Emilka do jakiego dr idziesz ?
Dziewczyny kciuki za punkcję
eni33 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia
-
Czesc, na dobry poczatek dnia.

https://zapodaj.net/cecb284393e69.jpg.html
ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Jagoda rożnie piszą, np.że u kobiet w ciąży powodują przebarwienia. Zerknij sobie w wolnej chwili w net.J_agoda wrote:A tak po polsku co jest nie tak z tym olejem sojowym? Bo nie znam się i mnie wystraszyłaś.
Emilka do jakiego dr idziesz ?
Dziewczyny kciuki za punkcję
Ja mam tendencje do przebarwień
Co to będzie w lato.

-
J_agoda wrote:Sonia rewelacyjne wieści
, cieszę się że Wam się udało i życzę spokojnej ciazy 
Emilka będzie dobrze, dobry lekarz, dobry plan. Najpierw idziesz do niego a potem immunologia?
Taki jest mój plan. Najpierw musze usłyszę co dr sądzi o tym wszystkim.