Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie wczoraj w Rossmannie też pani do kasy zawołała, a byłam w grubej kurtce i myślałam, że jeszcze nie wyglądam

A w ogóle to poszłam wczoraj z mężem na imprezę do jego znajomych i chociaż nic nie piłam, to czuję się trochę jak po procentach
Śmiesznie było, wszyscy mocno nietrzeźwi, a obchodzili się ze mną jak z jajkiem
Mega sympatycznie...i nawet potańcowałam 
Trzymam kciuki za dzisiejsze punkcje i wizyty.
ana1122, Asia08, Makumba, eni33 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui 
06 - 11.10.2016 - I IVF

-
SONIU spokojnej ciąży, gratuluję

ENI, LAURA znosić szybciutko te jajka bo ciotki ciekawe, trzymam kciuki
eni33 lubi tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
nick nieaktualnyMAM nadzieję, że nie, tylko zerkam na te badania. Ten cykl jeszcze stymulacja i działania w domu i oby się udało. Potem nie wiem co postanowimy.J_agoda wrote:O ominęło mnie. Podchodzisz do Iui ?
Polopiryna o to fajowo. Ja też zawsze jestem trzeźwa na imprezach z wyboru. -
Ena musi się już teraz udać, ja mocno trzymam za to kciuki

Polopiryna ja podobnego "kaca" miałam po sylwestrze, na którym wymieszałam sok jabłkowy z odrobiną picollo
ana1122, polopiryna, Ena lubią tę wiadomość
-
A gdzie chodzisz na pobranie? Nie ma pierwszeństwa dla ciężarnych? W miejskim przy rejestracji zawsze mowię,że ciążowka i dostaje numerek z tych "pilnych".ana1122 wrote:Mnie najgorzej wkurza czekanie W kolejce na pobranie krwi. Masakra!
-
nick nieaktualny
-
U siebie. Co ty nie ma Tak dobrze:-)eve87 wrote:A gdzie chodzisz na pobranie? Nie ma pierwszeństwa dla ciężarnych? W miejskim przy rejestracji zawsze mowię,że ciążowka i dostaje numerek z tych "pilnych".
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jakie jest wasze zdanie na temat hsg? Jeśli kontrast przeszedł, ale nie za pierwszym razem to mogło coś tam być (mikrozrost) i ten płyn mógł go usunąć? Jak wasi lekarze się do tego odnoszą? Znam zdanie dr D, ale ciekawa jestem waszych sugestii.
-
U mnie przeszedł za 2 razem W jednym i lekarz wpisał że drożne. Mi to się wydaje że zawsze coś tam przepchnie nawet jak od razu przejdzieEna wrote:Dziewczyny a jakie jest wasze zdanie na temat hsg? Jeśli kontrast przeszedł, ale nie za pierwszym razem to mogło coś tam być (mikrozrost) i ten płyn mógł go usunąć? Jak wasi lekarze się do tego odnoszą? Znam zdanie dr D, ale ciekawa jestem waszych sugestii.
Ena lubi tę wiadomość
-
Właśnie. One pewnie się wygadały za wszystkie czasy Jak razem na sali leżałye_mil_ka wrote:No dziewczyny Eni Laura chyba już się należałyście. Czas nam dać znać ile jajek pobranych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 13:52
eni33 lubi tę wiadomość
-
Ena ja co prawda hsg nie miałam, ale na Twoim miejscu dałabym sobie jeszcze szanse naturalnie. Znam przypadki co nie łapało zaciążenie choc wszystko było dobrze z wynikami, doszlo do hsg i od razu po nim ciążaEna wrote:Dziewczyny a jakie jest wasze zdanie na temat hsg? Jeśli kontrast przeszedł, ale nie za pierwszym razem to mogło coś tam być (mikrozrost) i ten płyn mógł go usunąć? Jak wasi lekarze się do tego odnoszą? Znam zdanie dr D, ale ciekawa jestem waszych sugestii.

Ena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna, Eve dziękuję za odpowiedź. Eve właśnie liczę na ten naturalny rezultat.
Emilka _ nie rozgryziesz tego naszego organizmu.
e_mil_ka, [email protected] lubią tę wiadomość