Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia jak na moje oko to jakieś torbiel musiałaś mieć i pękła. Jak leżałam z hiperką w szpitalu to leżała ze mną na sali dziewczyna której pękła torbiel. Z tego co wiem też zemdlała. Miała płyn w otrzewnej. Wyszła po tygodniu chyba.
-
I lekarz ginekolog powiedział że zostawi mnie na obserwację bo moze byc tak ze trzeba będzie otwierać brzuch i dojsc skad ten plyn. I na sali porobili o godzinie 23:30 porobili mi badania i okazalo się że jestem 10 tyg ciąży pozamacicznej i te krwawienia co mialam od tstycznia to stad a ten niby skurcz to rozsadzilo mi jajowod. Odrazu o 1 w nocy na stol i tak skończyła sie moja przygoda z praca.Karcia
-
O jejku karcia ciary mnie przeszły I łzy poleciały. Jak ty się czujesz?Karcia wrote:I lekarz ginekolog powiedział że zostawi mnie na obserwację bo moze byc tak ze trzeba będzie otwierać brzuch i dojsc skad ten plyn. I na sali porobili o godzinie 23:30 porobili mi badania i okazalo się że jestem 10 tyg ciąży pozamacicznej i te krwawienia co mialam od tstycznia to stad a ten niby skurcz to rozsadzilo mi jajowod. Odrazu o 1 w nocy na stol i tak skończyła sie moja przygoda z praca.
-
Karcia przykro mi bardzo....chciałabym cię teraz mocno przytulić. Mam nadzieje że teraz jesteś juz pod dobra opieką.Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Ale dobrze że masz taka uparta siostrę bo te pielęgniarki to się nadają. Najlepiej do domu wygnac i rozwiązanie. Kurde udało ci się zajść W ciąże A musiała się jak na złość zagniezdzic nie W tym miejscu! karcia już sytuacja opanowana? Nic ci nie zagraża? Jak się czujesz!
-
Karcia współczuję, mąż wie? Moja koleżanka też mdlała z bólu i okazało się ze pękł jajowod krew w brZuchu ja przyjęli od razu bo była na początku ciąży Ale jak się okazało jedna była prawidłowa druga pozamaciczna ale teraz jest już z nią synek tak więc nie martw się będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 18:22

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Aha to pewnie ten nowy drapala. O jejku Jak mi cię szkoda. Tule cię mocno. A co z ciąża? Usuwali ja?Karcia wrote:3 lekarzy antonienko marcinkowski i jeszcze jakis
-
A tak a propo Karci panuje taka znieczulica w sZpitalach strach potrzebować pomocy jak się trafi na taką osobę, pomijając fakt ze od razu powinno być zwolnienie z pracy tragedia

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE