Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć

My juz po, szczęśliwe trafilysmy na jedna sale, a wydaje mi sie ze byly jeszcze dwie dziewczyny z olsztyna.
Mam pobranych 11. Czekamy obie do czwartku.
ana1122, asiastokrota, polopiryna, malgos741 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Super wynik! a ile Eni?Lura82 wrote:Cześć

My juz po, szczęśliwe trafilysmy na jedna sale, a wydaje mi sie ze byly jeszcze dwie dziewczyny z olsztyna.
Mam pobranych 11. Czekamy obie do czwartku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie podobno przeszedł za 3 razem dopiero miałam na szczęście pod narkoza przy okazji operacji a zrosty zapewne po operacji z 2007 r. Teraz laparotomie z hsg miałam we wrześniu a styczniu cud 2 kreseczki przed podejściem do ivfeve87 wrote:Ena ja co prawda hsg nie miałam, ale na Twoim miejscu dałabym sobie jeszcze szanse naturalnie. Znam przypadki co nie łapało zaciążenie choc wszystko było dobrze z wynikami, doszlo do hsg i od razu po nim ciąża

Ena, Makumba lubią tę wiadomość

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Asiastokrota mialam Ci napisać jak po pierwszym dniu pracy ale napisze tu bo za dużo by pisać na dwa razy. Tak więc wczoraj poszłam pierwszy dzień do prcy praca ciężka ale jakoś dawalam radę aż do godz 11 o tej porze wyslaly mnie dziewczyny zebym poszla po ziemiaki i tamw tej piwnicy zlapal mnie taki mocny skurcz jajników i straciłam przytomność nie wiem ile tam lerzalam ale mowili ze mnie nie mogli docucic. I puscili mnie do domu zebym doszla do siebie i dziś wróciła do pracy. Po powrocie do domu bolalo nadal podbrzusze i tu jak by w lopatkach i poszlam sie wysikac i zobaczylam ze sikam z krwią i dopiero mama z siostrą zaczely naginac żebyśmy pojechaly na pogotowie oczywiście ja nie chcialam myślałam że wezmę nospe i przejdzie...Karcia
-
No ale udało mi się mnie namówić na pogotowiu odmówiono mi pomocy bo powiedzialy ze muszę mieć skierowanie od todzinnej. A wiem ze w naglych przypadkach nie trzeba mieć skierowania. Moja siostra zrobila im taka awanturę ale nic nie pomogło więc zaczelismy isc w stronę samochodu i ponownie straciłam przytomność i siostra pobiegla do nich ze leżę na lawce nie przytomna to lekarz powiedziala ze niech sobie lezy wtedy mama poleciala po pogotowie i mnie wzieli ale siostra naszczecie to nagrala i wezwala policje i mamy wytoczyć jej proces.caly czas na soze twierdzili że mam zapaletnie drug moczowych asz 5 godzinach zrobili mi usg i okazalo się że mam jakiś plyn po za macica stad te bole...Karcia