Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze wazne żeby był Teraz przy tobie. Karcia tak rycze Jak głupia Jak czytam co cię spotkało az brak słowKarcia wrote:Dzieki dziewczyny ale i zguba się odnalazla odrazu wrócił jak mama do niego zadzwonila że jestem w szpitalu.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia, nie odpuszczajcie temu lekarzowi. Niech w koncu ktos im sie do dupy dobierze!
Dobrze, ze maz jest juz obok.
Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
nick nieaktualny
-
Najpierw wysypka a potem gorączka, jakoś tak, ale nie pamiętam już dokładnie.Ena wrote:Jagoda kiedyś podpytywałam o wysypkę u małego. On miał tylko zmiany skórne czy jeszcze jakieś inne, typu gorączka, kaszel?
Ena na chłopski rozum, to jak kontrast przeszedł, to coś tam przepchało pewnie. Już teraz się stymulujesz czy czekasz na @?
Eniu, Lura - gratulacje, piękne wyniki dziewczyny.
Moja wizyta ok, znowu dwa pęcherze. Wtedy iui było spóźnione.
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia
-
Ale ten co cie odsylal do domu to lekarz czy pielęgniarka?Karcia wrote:Ana to jakas babka lekarza nie chciala podac nazwiska taka zwichrowsna jak by po darze
Karcia lubi tę wiadomość
-
Właśnie jajowod jakoś uratowali?Makumba wrote:Karcia na rany boskie co za historia...
Co z jajowodem? Cały? Coś Ci jeszcze usunęli??
Trzymaj się! -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Makumba haha no faktycznie nie zauważyłam ale Laura bede pisac juz tak sie przyzwyczaiłam

Ja też zawsze pisałam Laura
Karcia - Jezuuuuu ale akcja!!Bardzo Ci współczuję. Zachowanie lekarzy - szkoda gadać!!!! Brawo dla siostry.
Karcia, Makumba lubią tę wiadomość
-
Czyli byłaś na izbie przyjęc i przyjmowała tam lekarka jakas? Karcia W części czy to oznacza że będzie normalnie funkcjonował I owu będzie normalnie? A kiedy wychodzisz do domu?Karcia wrote:Ana to byla lekarka. Jajowod w części wyciety bo się nie nadawal. Wiecej mam nadzieję że nic nie wycieli.
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Najpierw wysypka a potem gorączka, jakoś tak, ale nie pamiętam już dokładnie.
Ena na chłopski rozum, to jak kontrast przeszedł, to coś tam przepchało pewnie. Już teraz się stymulujesz czy czekasz na @?
Eniu, Lura - gratulacje, piękne wyniki dziewczyny.
Moja wizyta ok, znowu dwa pęcherze. Wtedy iui było spóźnione.
Dopytuję o tę wysypkę, bo moja Zuzka ma od 2 tygodni. Pediatra powiedział, że to wirusówka, a alergolog, że to uczulenie. Ma tylko krosty i nic wiecej jej nie dolega. A swędziało go to? Sama nie wiem... Ona była uczulona na mleko krowie, ale miałam nadzieję, że z tego wyszła. Ten dzidziuś, którego bawię nie ma żadnej wysypki. Za rok jak już będzie miała 3 lata, zrobię jej testy alergiczne.
A kiedy masz teraz wizytę?
Ja już jestem stymulowana od środy clo plus Menopur. W środę usg. -
nick nieaktualny
-
Kiedy już Lura:-) już pisała O tej LaurzeEna wrote:Aaa czyli żadnej gafy nie popełniamy, pisząc Laura

Makumba lubi tę wiadomość