Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A kto jest twoim lekarzem prowadzącym? A co ty w ogóle o tej ciąży sadzisz? i co O tym myślisz?Karcia wrote:Tak na izbie przyjmowała lekarka.Do domu nie wiem myślę że gdzieś w środę. Nie znam się na tym czy on będzie funkcjonował normalnie ale odrazu powiedzieli że trzeba będzie roboc droznosc obu bo są zaklejone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 20:46
-
Makumba ty moj lekarzu!zgaga! a nic nie jadłam innego tyko sałatę lodowa pierwszy raz i rzodkiewki kupowane z innego miejsca bo już je jem 4 dni
-
Jemu to szybko zeszło. Nie swędziało go. Uczulenia teoretycznie na nic nie ma. Naszą zmorą jest katar, laryngolog twierdzi, że od zwierząt, ale katar nie jest stały, więc chyba to nie to.Ena wrote:Dopytuję o tę wysypkę, bo moja Zuzka ma od 2 tygodni. Pediatra powiedział, że to wirusówka, a alergolog, że to uczulenie. Ma tylko krosty i nic wiecej jej nie dolega. A swędziało go to? Sama nie wiem... Ona była uczulona na mleko krowie, ale miałam nadzieję, że z tego wyszła. Ten dzidziuś, którego bawię nie ma żadnej wysypki. Za rok jak już będzie miała 3 lata, zrobię jej testy alergiczne.
A kiedy masz teraz wizytę?
Ja już jestem stymulowana od środy clo plus Menopur. W środę usg.
Wizytę mam w pn, a we wt chyba zabieg, jak wszystko będzie szło. Dr mówił, że lepiej zrobić o jeden dzień za szybko niż jeden za późno.Marzenia się spełnia
-
Ale po zabiegu będziesz musiała mieć drożność? Oni nie zrobili tego od razu w trakcie? Jak w ogóle byłaś operowana? Laparotomia?Karcia wrote:Tak na izbie przyjmowała lekarka.Do domu nie wiem myślę że gdzieś w środę. Nie znam się na tym czy on będzie funkcjonował normalnie ale odrazu powiedzieli że trzeba będzie roboc droznosc obu bo są zaklejone.Marzenia się spełnia

-
Mława chyba nie ma takiego sprzetu. ja kiedyś pytałam się o histero to pani mnie się pytała A co to jest:-)J_agoda wrote:Ale po zabiegu będziesz musiała mieć drożność? Oni nie zrobili tego od razu w trakcie? Jak w ogóle byłaś operowana? Laparotomia?
Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
Ana! To musi być owłosione dziecko!!!!!ana1122 wrote:Makumba ty moj lekarzu!zgaga! a nic nie jadłam innego tyko sałatę lodowa pierwszy raz i rzodkiewki kupowane z innego miejsca bo już je jem 4 dni
❤️
Wujek Google mówi:
U osób wrażliwych nasilać zgagę mogą niektóre warzywa: por, rzodkiewka, czosnek, cebula, a czasem surowe jabłka, owoce cytrusowe.
W końcu Cię dopadła madafaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 21:00
J_agoda, Asia08, ana1122, leo lubią tę wiadomość

-
Też mam połowę jednego jajnika musi w końcu zaswiecic słoneczko trzymam kciukiLura82 wrote:Karcia tak dla otuchy powiem Ci , ze moja bratowa zaszla naturalnie w ciaze tylko z polowa jedego jajnika. Zobaczysz jeszcze wszystko skonczy sie dobrze.
Karcia lubi tę wiadomość

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Właśnie Karcia ja tak samo pomyślałam O tej ciąży. A podobno po poronieniu łatwiej jest zajść W kolejna. Tylko nie wiem jak ty się psychicznie czujesz?
-
Weź bo ja się szykuje na dziewczynke:-) będzie miała co depilowac:-)Makumba wrote:Ana! To musi być owłosione dziecko!!!!!
❤️
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej, to ja tez chce zgage! Lepiej, zeby Mala miala wlosy po mnie.

P.S. Ja nawet nie wiem co to zgaga. Chyba nigdy nie mialam.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui