Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia
tulę ... brak mi słów.. smutno mi się zrobiło..eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 22:32
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Miałaś trochę na głowie.. teraz najważniejsze abyś wróciła do zdrowia..Karcia wrote:Wiesz tyle się działo ostatnio że nawet się nie wsluchiwalam w swoj organizm. Od wczoraj po tym omdleniu bolaly mnie strasznie piersi ale wcześniej nic nie zauważyłam.
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Nie myśl o tym , zadręczysz się takimi rozważaniami. Straszne co teraz napiszę ale takie sytuację się po prostu zdarzają. Zadbaj teraz o siebie i swoje zdrowie, reszta przyjdzie sama. Zrobiłaś wszystko co mogłaś, to co się stało nie jest Twoją winą.Karcia wrote:A wiecie nad czym się zastanawiam czy jak jest ciąża pozamaciczna to czy normalnie bije dziecku serduszko bo to już 10tydzień więc w normalnych warunkach by bilo.
Karcia lubi tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Miałaś ostatnio na głowie! odpoczywaj i zbieraj siły żeby szybko wyzdrowiec!Karcia wrote:Wiesz tyle się działo ostatnio że nawet się nie wsluchiwalam w swoj organizm. Od wczoraj po tym omdleniu bolaly mnie strasznie piersi ale wcześniej nic nie zauważyłam.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Ooo Boze Karcia dobrze ze jednak mama z siostra zabraly cie na pogotowie. A na lekarke napiszcie skarge do dyrekcji i do izb lekarskich glupia pinda powinna dostac dyscyplinarke. Dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo i ginekolog w pore zadzialal bo moglo byc gorzej. Wspolczuje ze okazalo sie ze to ciaza pozamaciczna.Karcia wrote:I lekarz ginekolog powiedział że zostawi mnie na obserwację bo moze byc tak ze trzeba będzie otwierać brzuch i dojsc skad ten plyn. I na sali porobili o godzinie 23:30 porobili mi badania i okazalo się że jestem 10 tyg ciąży pozamacicznej i te krwawienia co mialam od tstycznia to stad a ten niby skurcz to rozsadzilo mi jajowod. Odrazu o 1 w nocy na stol i tak skończyła sie moja przygoda z praca.
Maz wie co sie stalo?
Plus w tym ze jednak naturalna ciaza jest u ciebie realna
Karcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Karcia jak bedziesz pisac skarge nie musisz znac nazwiska lekarki wystarczy ze podasz dzien i godzine pojawienia sie na pogotowiu i ze lekarka nie chciala sie przedstawic. Kazdy szpitala ma ustalone dyzury lekarskie na kazdy oddzial w szpitalu dyrekcja sa dojdzie kto to byl. A siostra ma nagranie z lekarka? Pozatym mozesz sie tez dopytac ginekologa ktory cie przyjmowal kto mial dyzur na sorze moze udzieli ci informacji. A skoro twoja siostra taka dociekliwa to np u mnie np w dyrekcji na tablicy ogloszen jest grafik lekarski wywieszony. Moze niech siostra przejdzie sie po korytarzach administracji moze i u was jest tak samo.
Wracaj szybko do zdrowia
sonia86, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Pobilabym to babsko serio, ona ma szczęście że to nie ja tam byłam z siostra, bo autentycznie by fruwała. Nic mi tak nie działa na nerwy jak takie podejście tych, którzy maja nas ratować !
asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia
-
To zakładaj. Kurde takie rzeczy to do uwagi wyślij. Może W końcu W Mławie się obudzą z tym leczeniem. Dyrekcja powinna wiedzieć co tam się wyprawiaKarcia wrote:Tak siostra ma nagranie jak pobiegla do niej że leżę na ławce nie przytomna a ona na to to niech sobie lezy. Siostra wezwala na nia policje bo by mi nie pomogla i policjant powiedzial ze by jej sprawe założyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 10:19
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia ja bym nie popuscila im, przecież mogli się skończyć bardzo źle. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 11:25
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Dokładnie Karcia życie nie polega na zawiści ale w takim przypadku zglosilabym to ktoś inny może mieć mniej szczęścia ... życie jest jedno
Karcia lubi tę wiadomość

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
U mnie dobrze i wczoraj i dzis. Lepiej niz ostatnio. Widzisz chyba sie zamienilysny bo mowilam ze ja ostatnio zle sie czulam a ty dobrze a teraz na odwrót. Ja wzielam wczoraj tylko nospe po 12 i nawet poszlismy na spacer do tego mini zoo co tam jest w Białymstoku i do konca dnia bylo wszystko dobrze i dzis tez. Ja tez nie wzielam tego acardu. Czytalam na forach ze jedne braly od punkcji a inne od transweru. Poczekam. W czwartek pewnie bedzie nam robil dr.Z to jego podpytam. A co do tego lutinusu to strasznie duże te tabletki ostatnio mialam luteine i byla taka mala a ta wielka. A i strasznie brudzi i wyplywa. Zakladam mala wkladke a ta mazia nawet na majtkach przy pupie.zobacze jak to bedzie dzisiaj bo moze po nocy tak bo sie lezy i krece sieLura82 wrote:Eni nie bralam acardu. Wczoraj od 16 czulam sie fatalnie, brzuch mnie bolal. W nocy obudziłam sie z takim bolem ( ledwo do łazienki doszlam). A jak ty sie czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 12:07

Już prawie przy 3!