Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Brałam wolne. Odpoczywalam psychicznie i fizycznie. Nie patrz na nic tylko bierz zwolnienie.eni33 wrote:A dziewczyny ktorym sie udalo.po transwerze to bralyscie wolne czy wracalyscie do normalnego zycia. Przypomnijcie mi?
ana1122 lubi tę wiadomość

-
Tera ja dzisiaj też zaobserwowalam jakieś żółtawe upławy na wkładce, czasami brzuch kłuje mnie w prawym boku, w rzucie jajnika, ale mam tak już od x czasu, jeszcze przed staraniami chodziłam z tym do lekarzy, oczywiście nikt tam nic nie znalazł, a ból wraca raz na jakiś czas. Dziewczyny w którym tyg. widzialyście serduszko?
Eni ja po transferze miałam dwa dni urlopu i jak na razie pracuje, mam pracę głównie przy biurku i z moimi skłonnościami do paniki wolałabym jeszcze trochę popracować, bo w domu bym do reszty oszalała wsłuchując się w swój organizm.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....

-
Makumba kojarzylam coś ale ciężko tu już nadążyć.hehe dziękiMakumba wrote:Oczywiscie. Pisałam już o tym nawet Tobie. Pytałam lekarza, nie stresuj się, dzieje się u Ciebie, nowe życie się kształtuje.
Korzystaj z moich informacji i nerwów, a sama się uspokój.
To normalne. I brzuch boli w ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 16:42
Makumba lubi tę wiadomość

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Żółte to.chyba ok ewentualnie mogą świadczyć o jakimś zapaleniu Ale jeśli nie ma żadnych dolegliwość to ok gorzej jak ja miałam o zabarwieniu brązowym to lekarz zwiększył mi duphastonsonia86 wrote:Tera ja dzisiaj też zaobserwowalam jakieś żółtawe upławy na wkładce, czasami brzuch kłuje mnie w prawym boku, w rzucie jajnika, ale mam tak już od x czasu, jeszcze przed staraniami chodziłam z tym do lekarzy, oczywiście nikt tam nic nie znalazł, a ból wraca raz na jakiś czas. Dziewczyny w którym tyg. widzialyście serduszko?
Eni ja po transferze miałam dwa dni urlopu i jak na razie pracuje, mam pracę głównie przy biurku i z moimi skłonnościami do paniki wolałabym jeszcze trochę popracować, bo w domu bym do reszty oszalała wsłuchując się w swój organizm.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
eve87 wrote:Szczesciara z tą zgagą
ja muszę mieć w domu zapas migdałów,bo czasem już nie wyrabiam z nią. Tzn w sumie nie wyrabiałam,bo od jakiegoś tygodnia jest spokój (tfu tfu). Liczę za to na bujna czuprynę u Małej, nawet szczoteczkę do włosów jej spakowałam za co Mąż się ze mnie śmiał.
Eve ostatnio w szkole rodzenia nam mówili,, że jak się spodziewamy gęsej czuprynki to lepiej wziąć grzebień... Jak włosków będzie dużo i będą posklejane, to rozczesywanie ich szczotką będzie bolało...
ana1122, eve87, Makumba lubią tę wiadomość
-
O dobrze wiedziec!słomka :) wrote:Eve ostatnio w szkole rodzenia nam mówili,, że jak się spodziewamy gęsej czuprynki to lepiej wziąć grzebień... Jak włosków będzie dużo i będą posklejane, to rozczesywanie ich szczotką będzie bolało...
-
Odnośnie tego kremu beabydream kupiłam sobie ten balsam I ciało wydaje się bardziej nawilzone niz po tym palmers
-
Czy jest możliwość żebym wyczuła dziś kopnięcie W rękę która miałam połozona na brzuchU?
e_mil_ka, malgos741, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
Hmm oby nie było tak źle,bo juz mam spakowana tą szczotkę z naturalnego włosia dla niemowlaków. Zobaczymy, jak się naprawde nie sprawdzi to wtedy pomyśle o grzebieniusłomka :) wrote:Eve ostatnio w szkole rodzenia nam mówili,, że jak się spodziewamy gęsej czuprynki to lepiej wziąć grzebień... Jak włosków będzie dużo i będą posklejane, to rozczesywanie ich szczotką będzie bolało...
jak ta czupryna wogole się pojawi od razu 
-
eni33 wrote:A dziewczyny ktorym sie udalo.po transwerze to bralyscie wolne czy wracalyscie do normalnego zycia. Przypomnijcie mi?
Ja po punkcji od razu wróciłam do pracy. Wzięłam wolne tylko na dzień punkcji. Transfer miałam w niedzielę i też normalnie w poniedziłek poszłam do pracy. Ale moja praca to typowa biurówka, tylko mega stresująca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 19:04
-
To prawda. Ja po odstawieniu Lutinusu myślałam,że odetchnę trochę jesli chodzi o częstotliwość zmieniania wkładki a tu klops. Kilka tygodni względnego spokoju i potem znowu tego śluzu jest sporosłomka :) wrote:Tera upławy w ciąży to normalka, gorzej jak są zabarwione krwią

-
Najstarszy brat i ja podobno po urodzeniu mieliśmy loczki do ramion, potem się wytarłyeve87 wrote:Hmm oby nie było tak źle,bo juz mam spakowana tą szczotkę z naturalnego włosia dla niemowlaków. Zobaczymy, jak się naprawde nie sprawdzi to wtedy pomyśle o grzebieniu
jak ta czupryna wogole się pojawi od razu 
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui 
06 - 11.10.2016 - I IVF

-
To chyba U mnie też tak będzie przez ta zgage:-Ppolopiryna wrote:Najstarszy brat i ja podobno po urodzeniu mieliśmy loczki do ramion, potem się wytarły

-
To wiem że normalka tyle ze moje nie były białe czy żółte a kolor toffi lub brąz a to już gorzejsłomka :) wrote:Tera upławy w ciąży to normalka, gorzej jak są zabarwione krwią

9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
To tak Jakby plamieniaTERA83 wrote:To wiem że normalka tyle ze moje nie były białe czy żółte a kolor toffi lub brąz a to już gorzej