Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to kupie to i to:-) plus jakieś gumki na warkocze:-DMakumba wrote:Szykuj grzebień albo szczotkę z naturalnego włosia....

malgos741, Asia08, Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Co Wy piszecie. .mając te szczęście to ja zostanę sama bez ciąży a Wy wszystkie dzieciate będziecie...to moja ostatnia próba. ..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ty nawet tak nie myśl! będziesz mamusia I koniec kropka. Wszystkim się uda!malgos741 wrote:Co Wy piszecie. .mając te szczęście to ja zostanę sama bez ciąży a Wy wszystkie dzieciate będziecie...to moja ostatnia próba. ..
-
Żadna na tym forum nie zostanie sama bezdzietna. Odprawimy modły,czary co tylko bedzie trzebamalgos741 wrote:Co Wy piszecie. .mając te szczęście to ja zostanę sama bez ciąży a Wy wszystkie dzieciate będziecie...to moja ostatnia próba. ..

ana1122, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Co Wy piszecie. .mając te szczęście to ja zostanę sama bez ciąży a Wy wszystkie dzieciate będziecie...to moja ostatnia próba. ..
Małgoś będziemy tak mocno sie modlić żeby Ci się udało.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Karcia daj znac co u Ciebie?
Jagoda kciuki za twoje jajca.
Reszta jeszcze nie zaciążonych razem ze mną. Plan jest taki ze do konca roku ciaza dobrze się rozwijajaca:) kto jak nie my?
ana1122, malgos741, Asia08, Karcia, asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilko ja miałam robione badania immunologiczne, są prawidłowee_mil_ka wrote:Asiastokrota A ty nie zastanawiałaś sie nad tymi badaniami immunologicznymi?
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Dziewczęta nie chcem smęcić z rana, ale nas staraczki dopadają smuty. Plany są, każda chce a życie sobie.....Ciężko jest czytać, że kolejnym z was się udaje. Oczywiście życzymy wam tego z całego serducha, tylko że nam nadal nie. Zaczynamy być mniejszością na forum......a czas leci. Trzeba zacząć godzić się z rzeczywistością. Małgoś741 my też podchodzimy ostatni raz. Nie zrozumcie mnie źle, trzymamy kciuki za wszystkie, chcemy żeby wam się udało, ale zaczyna do nas docierać że nam może się nie udać.....
J_agoda, Karcia lubią tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

-
Dzwonil drD powiedzial ze mamy 6 komorek i ze czekamy dalej do czwartku do 5 doby i na 9:30 mam byc.
Lura82, Asia08, asiastokrota, malgos741, Makumba, ana1122, nadziejka88, Izaura, Karcia lubią tę wiadomość
-
Eni my tez 6 zarodkow !!! Tak sie ciesze

Jednak mozemy sie nie spotkac w czwartek, jade dziś do Artemidy. Brzuch tak mnie mocno boli , juz druga noc nie spalam. Ciezko mi lezec, a co dopiero chodzić. Dr mowil ze to moze byc hiperstymulacja i mam sie zglosic do dr Z.
eni33, Izaura, Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asiastokrotka, ja nie moge napisac, ze wiem co czujecie bo ja mialam tylko 3xiui i nie mam takich doswiadczen jak Wy... Ale chcialam tylko napisac, ze Was podziwiam. Znajac siebie, pewnie odcielabym sie od wszystkiego i wszystkich po niepowodzeniach. Wy tutaj z nami piszecie i dla mnie to oznaka, ze jestescie silnymi babkami!
Wiem tez, ze takie pisanie wszystkim sie uda, moze wkurzac, ale mimo wszystko tak jak dziewczyny pisza, Wam tez sie uda. Nadal mysle, ze koncowka 2016 i ten rok naleza do nas. Wszystkie bedziemy mialy/czekaly na dzidziulki.
Eni, Laura super wynik.
Laura, oby to nie bylo nic groznego. Daj znac po wizycie.
Emilka, Karcia jak Wy sie czujecie?
asiastokrota, malgos741, sonia86 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Lura82 wrote:Eni my tez 6 zarodkow !!! Tak sie ciesze

Jednak mozemy sie nie spotkac w czwartek, jade dziś do Artemidy. Brzuch tak mnie mocno boli , juz druga noc nie spalam. Ciezko mi lezec, a co dopiero chodzić. Dr mowil ze to moze byc hiperstymulacja i mam sie zglosic do dr Z.
6 zarodków SUPER wynik, gratulacje. Daj zna po wizycie, oby to nie była hiperka, trzymam kciuki
Asia

4 x iui

4 próby ivf

-
Laura to lepiej to skatrolowac a dzieciaczi poczekaja na was. Tez sie strasznie cieszę.
-
asiastokrota wrote:Dziewczęta nie chcem smęcić z rana, ale nas staraczki dopadają smuty. Plany są, każda chce a życie sobie.....Ciężko jest czytać, że kolejnym z was się udaje. Oczywiście życzymy wam tego z całego serducha, tylko że nam nadal nie. Zaczynamy być mniejszością na forum......a czas leci. Trzeba zacząć godzić się z rzeczywistością. Małgoś741 my też podchodzimy ostatni raz. Nie zrozumcie mnie źle, trzymamy kciuki za wszystkie, chcemy żeby wam się udało, ale zaczyna do nas docierać że nam może się nie udać.....
Asia, jak ja doskonale rozumiem, o czym piszesz
ja prawie ostatnio wcale tu nie wchodzę i nie piszę, bo co mam pisać ?? prawie wszystkie w ciąży, a ja jakaś nie taka
pisać - że mi źle, że trzeba się pogodzić z takim stanem rzeczy ?? że ogarnia mnie rozpacz ? córka mojej przyjaciółki jest w ciąży (9 tydzień) - pomimo Hashimoto udało im się za 2 czy 3 razem - i nie potrafię się cieszyć, tylko płakać mi się chce - czy jestem zła ??? jedna wielka deprecha, odechciewa się wszystkiego...
Eni, Laura - gratuluję i trzymam kciuki w czwartek (i po czwartku)
asiastokrota lubi tę wiadomość
Monisiek -
Dziewczyny gratulacje super jajca wyhodowałyście.
Asiastokrota wiemy co czujesz, bo żadnej z nas tu na forum ciąża nie przyszła od tak. Za nami długie lata walki, badań i leczenia i każda z nas to przeżywała i powiem Ci że po zobaczeniu 2 kresek na teście wcale nie odczuwa się ulgi i szczęścia bo z tyłu głowy jest ogromny lęk czy uda się tą ciążę donosić. Dla mnie informacje o nowych ciążach na forum to zawsze była nadzieja na to że i mi się uda. Z całych sił trzymam kciuki za Ciebie i pozostałe dziewczyny i wierze że każda z nas po tych chudych latach doczeka swojego szczęścia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 09:57
Makumba, ana1122, eni33, malgos741, Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....