Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama nie wiem bo to nie krew Ale miałam tak i zwiększył mi dawkę i jest ok tylko dziś coś z rana ale reszta dnia spokój więc trzeba być dobrej mysliana1122 wrote:To tak Jakby plamienia

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ciężaróweczki opanowałyście olsztyński wątek - ślijcie w naszą stronę te dobre fluidy, niech te ciąże będą zaraźliwe

Upraszam o kciuki jutro, kolejna kontrola moich pęcherzyków.
malgos741, ana1122, asiastokrota, Asia08, sonia86 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia
-
Idziesz jutro do doktora z?J_agoda wrote:Ciężaróweczki opanowałyście olsztyński wątek - ślijcie w naszą stronę te dobre fluidy, niech te ciąże będą zaraźliwe

Upraszam o kciuki jutro, kolejna kontrola moich pęcherzyków. -
Nasza kochana pesymistyczna Emilka! Nie zostaniesz sama jeszcze trochę I będziesz liczyć tygodnie ciąży:-)e_mil_ka wrote:Oczywiście że trzymamy kciuki

A tak w ogóle to faktycznie coraz wiecej ciężarnych mamy. Zaczynam obawiać sie że zostanę tu sama
-
Ana1122 dobrze że wierzysz za mnie. Dziękuję Ci bo ja już straciłam nadzieję. Oczywiście nie zamierzam sie poddać ale już nastawiam sie na kolejną punkcje.
J_agoda, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wszystkie będziemy wierzyć za Ciebiee_mil_ka wrote:Ana1122 dobrze że wierzysz za mnie. Dziękuję Ci bo ja już straciłam nadzieję. Oczywiście nie zamierzam sie poddać ale już nastawiam sie na kolejną punkcje.

Nie dziękuję dziewczyny, nie dziękuję!
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia
-
Leżałam na punkcji z kobietka która na wieść że Mam 4 komorki mówiła że Mam dużo szczęścia I że ona aby 1 I to jeszcze nie wiadomo czy będzie się nadawac bo miała duże deformacje. Mówiła że pytała doktora D O możliwość adopcji ale zrozumiala że to śliski temat (nie jest jeszcze dobrze opisany prawnie) I nie chcą się W to bawić. Podpytaj na wizycie może już zmienili decyzjęe_mil_ka wrote:A tak w ogóle dziewczyny to Artemida chyba nie ma swojej ofercie adopcji zarodka co nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 22:02
e_mil_ka lubi tę wiadomość