Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Ja miewam rzadko. Zatem u nas dziewczynki łysolki

Weeeź!
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Karcia wracaj szybko do zdrowia. mam nadzieję że nie darujecie tej lekarce, masakryczne jest ta nasza "Służba zdrowia" A poza tymi krwawienia żadnych dolegliwości nie miałaś? Nie korciło Cię żeby zrobić test? Kurcze przeszlas przez piekło, ale po tym wszystkim ja Ci wróżę ciążę naturalną.
Karcia, Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....

-
Ja to Mam takie geste wlosy że każdy fryzjer się dziwi:-) mama mi mówiła że ja też urodzilam się z czarna czuprynka:-)Makumba wrote:Ja miewam rzadko. Zatem u nas dziewczynki łysolki

Makumba lubi tę wiadomość
-
Jak tak sobie rozmawiacie to przypomniało mi się jak moja mama opowiadała jak sie urodziłam to oczywiście nie płakałam no byłam przyduszona pępowiną ale pierwsze co zrobiłam to osiusiałam położną. Śmiały się że olałam ten świat.
ana1122, Makumba, sonia86, Asia08, Ena, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Właściwie Sonia nie korcilo mnie zrobienie testu bo on 3 miesięcy mialam krwawienia z przerwami chyba dwiema po dwa dni. A tak to cały czas lecialo ze mnie więc ciążę wykluczylam całkowicie. Pierwsza mysl jaka mi przysza mi do głowy że bylo tak blisko szczęścia a się nie udało. Ale tez mam gdzieś stylu głowy że teraz może będzie łatwiej choc ostatnio to tak mi zycie dalo popalic że sama nie wiem czego chce od zycia. Mialam normalnie rozcinany brzuch jak do cc i jestem cala obolala więc nie myślę za wiele. Najwiekszy moj problem na chwilę obecna to jak ja dam radę wstac jutro z łóżka z tym bolem.i niestety nie zrobili mi odrazu droznosci może dlatego że to byla noc. Teraz akurat przyszla dziewczyna co poronila w 6 tyg ale bedzie mieć tylko laparoskopie.Karcia
-
Szczesciara z tą zgagąAsia08 wrote:Ej, to ja tez chce zgage! Lepiej, zeby Mala miala wlosy po mnie.

P.S. Ja nawet nie wiem co to zgaga. Chyba nigdy nie mialam.
ja muszę mieć w domu zapas migdałów,bo czasem już nie wyrabiam z nią. Tzn w sumie nie wyrabiałam,bo od jakiegoś tygodnia jest spokój (tfu tfu). Liczę za to na bujna czuprynę u Małej, nawet szczoteczkę do włosów jej spakowałam za co Mąż się ze mnie śmiał.
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Karcia może to tak wlasnie jest,że jak życie daje ogólnie po tyłku w różnych kwestiach to wlasnie wtedy dzieje się taki cud jak ciąża? Mocno trzymam kciuki,oby ten cud się u Ciebie powtórzył, tym razem odpowiednio umiejscowiony

Szwagierka też miała ciąże pozamaciczna i usuwany jajowód, bała sie o zajście w ciąże a teraz jest w 25 tyg.
Karcia, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Kurde trzymaj się kochana. Los cię ostro doświadczył teraz musi być lepiej. uda ci naturalnie zajść W ciąże ja to wierzę.
Karcia lubi tę wiadomość
-
O to Dobrze:-) zawsze można powiedzieć że taka ciemna karnacje ma po tacie bo ja to blada twarz JestemMakumba wrote:Nieee haha jeszcze tego by brakowało.
Chyba w Stanach Zj. -
Mi się wydaje że chyba rozwija się normalnie. Więc biło. A nie miałas żadnych mdłości i objawów ciazowych?Karcia wrote:A wiecie nad czym się zastanawiam czy jak jest ciąża pozamaciczna to czy normalnie bije dziecku serduszko bo to już 10tydzień więc w normalnych warunkach by bilo.
-
Ja dopiero zajrzałam na forum a tu takie wiesci o Karci. Dziewczyno trzymaj sie. Laura nie gniewam sie ze powiedzialas ze u mnie 9. Bo one by tu osiwialy z niewiedzy do teraz. I tak jak Laura pisała na czwartek transwer. I jak wzielas ten acard bo ja nie. Dzisiejsza punkcja w swietnym towarzystwie to szybko minelo i nagadac sie nie moglismy. Bylo fajnie. Dziekuje wszystkie za kciuki i mile konentarze. Ale oczywiscie trzymajcie je nadal. A propo tego ze widzialysmy inne dziewczyny z Olsztyna to prosze sie tu ujawnic bo pewnie nas czytacie i nic nie piszecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 22:32
Karcia, sonia86, asiastokrota, ana1122, Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość