Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:a i od3dni mam temp,36,3 i do gory nie idzie
-
słomka :) wrote:Ana a jak po wizycie u androloga, wczoraj byliście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 07:55
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Nie wiem. Ciężko mamy mętlik W głowie. Dzien wcześniej byliśmy U doktora D. Przepisał mężowi silne antybiotyki na leukocyty luzno pokrywaja w polu widzenia więc nie dużo. Mimo to powiedział że wyniki się nie poprawia, ale kazał po tym antyb powtórzyć U nich badania. Patrzył aby na te od nich A te co wyszły lepiej W szpitalu to aby się trochę zdziwił. Powiedział że czy 100 tys czy 7 mln to I tak żadna różnica bo tylko in vitro wchodzi w gre bo iui mało osób zachodzi. Z kolei ten androlog nie kazał brać tych lekarstw bo tylko pogorsza wyniki. Kazał kontynuować zdrowy tryb i najważniejsze rzucić fajki. powtórzyć za miesiąc badania W medyku. Żylaki są aby 2 Ale bardzo małe więc ok. Zły był że mąż tak długo brał olfen na kręgosłup
Eni 33 - może to jakieś chwilowe osłabienie. -
nick nieaktualnyeni33 wrote:A ja dzis robilam progesteron w 20 dniu cyklu i wyszedl 13,34 ng/ml. I nie wiem co myslec bo nie mam teraz zadnej wizyty. A wy jakie macie wyniki progestetony jesli robicie?
Ja nie badam progesteronu. W widełkach wartości fazy poowulacujnej się mieścisz, więc to chyba w porządku poziom.
Ana 1122 ja ostatnio robiłam badania w Miejskim o za E2, PRL, tsh, Lh i fsh zapłaciłam 100 zł. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z drugiej strony to androlog ma rację bo antybiotyk źle wpływa na plemniki więc po co doktor kazał zrobić badanie nasienia zaraz po kuracji wiadomo że wyniki będą złe
-
Melduje się juz w Bialymstoku w klinice. Pobrano mi juz krew i ok 11 wizyta na podglądaniu
zapominajka, malgos741, Asia08, leo lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Po wizycie. Zareagowalam na leki, endometrium 9mm jest kilka pęcherzyków, ale dr nie chcial powiedziec ile :p estradiol 668 - to dobrze czy zle?Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
nick nieaktualnylawendowa, wszystko ok...
ja miałam bardzo wysoki estradiol na ostatnim monitoringu 3800, ale przez to chyba potem mialam hiperkę.
dzis byłam na tych badaniach prenatalnych, usg+krew. niby w usg nic niepokojacego nie znalazł, ale i tak skierowanie do poradni genetycznej dostałam, wiec zobaczymy /
Dzieczyny trzymam za Was kciukilawendowapani, malgos741, Asia08 lubią tę wiadomość
-
słomka :) wrote:To faktycznie macą tylko w głowach..., może te badania zaraz po aktynoterapii robi się po to żeby sprawdzić obecność leukocytów?
-
nick nieaktualnylawendowapani wrote:Po wizycie. Zareagowalam na leki, endometrium 9mm jest kilka pęcherzyków, ale dr nie chcial powiedziec ile :p estradiol 668 - to dobrze czy zle?
Zapominajka - dobre wiadomości - niech się dzidzia zdrowo rozwija w brzuchu.lawendowapani lubi tę wiadomość
-
zapominajka wrote:lawendowa, wszystko ok...
ja miałam bardzo wysoki estradiol na ostatnim monitoringu 3800, ale przez to chyba potem mialam hiperkę.
dzis byłam na tych badaniach prenatalnych, usg+krew. niby w usg nic niepokojacego nie znalazł, ale i tak skierowanie do poradni genetycznej dostałam, wiec zobaczymy /
Dzieczyny trzymam za Was kciuki
zapominajka lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-