Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ma być druga ale nie wiadomo kiedy Invicta niedaleko ul.Pstrowskiego/Sikorskiego....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 14:23
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Oj ta na Sikorskiego to dopiero za pare lat chyba.. poza tym Artemida tańsza
Małgoś ciekawe czy nie będziemy razem podchodzimy Ty do transferu A ja do crio transferuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 14:45
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Może jak otworzą kolejną klinikę to i ceny będą konkurencyjne. Nie wiem ile jest w Białymstoku, ale moja lekarka mówiła, że tam ten biznes jest dużo lepiej rozwinięty, więc nie ma się co dziwić, że taniej.
Umówiłam się na monitoring na przyszłą sobotę. Jestem ostatnia i pani rejestrująca powiedziała, że pewnie będzie obsuwa, więc mam dzwonić i się dowiadywać, ale wstępnie na 12:0019.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
asia-m-b wrote:Oj ta na Sikorskiego to dopiero za pare lat chyba.. poza tym Artemida tańsza
Małgoś ciekawe czy nie będziemy razem podchodzimy Ty do transferu A ja do crio transferu01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja ta druga się otworzy.. to może zejdą z cen.. na razie nie mają konkurencji więc droższe ceny niż w Białymstoku. .co do otwarcia to czytałam że w ciągu 2 lat..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ena wrote:Ostatnio Iza pisała, że u niej też estradiol był niski, ale dr powiedział, że on szybko może podskoczyć - z dnia na dzień.
No mam nadzieję, że u mnie tak będzie. Trochę się boję, jak te moje jajka będą wyglądały w sobotę..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualny
-
Chodziło mi bardziej o to, że Invicta duzo drozsza.. Ale faktycznie jeśli będzie konkurencją to Artemida obniży ceny chociaż mam nadzieję, że nas to już nie będzie dotyczyć bo my już z wozkami będziemy smigac
Małgoś mnie prowadzi dr Domitrz Ale wiesz jak to jest.. na kogo trafisz na tego bęcAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Chodziło mi bardziej o to, że Invicta duzo drozsza.. Ale faktycznie jeśli będzie konkurencją to Artemida obniży ceny chociaż mam nadzieję, że nas to już nie będzie dotyczyć bo my już z wozkami będziemy smigac
Małgoś mnie prowadzi dr Domitrz Ale wiesz jak to jest.. na kogo trafisz na tego bęc
IUI prowadził mnie dr.Zbroch a robił dr. Domitrz..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A ja dzis robilam progesteron w 20 dniu cyklu i wyszedl 13,34 ng/ml. I nie wiem co myslec bo nie mam teraz zadnej wizyty. A wy jakie macie wyniki progestetony jesli robicie?
-
Ja tez czułam owulacje. Tez to slyszalam ze in wyzszy to lepszy. A w ktorym dniu cylku ty bedziesz robic? Slyszalam tez ze progesteron strasznie szybko sie zmienia tzn rosnie nawet w tym samym dniu.
-
Ena wrote:Ciekawe właśnie kiedy tę Invictę otworzą i jakich olsztyńskich specjalistów ściągną.
Asia 08 - trzeba wierzyć, że będzie w sobotę Oki - a to dr P wtedy przyjmuje?
Hmm, panie z rejestracji powiedziały, że Pani doktor Z.jak dobrze zapamiętałam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui