Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A to pomylilam daty Zaczynam się już denerwować piątkową wizytą. Czy to możliwe, żeby w 4 dniu po zastrzykach z menopuru i gonalu zaczęły mnie pobolewać jajniki ?Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Chyba jest różnica pomiędzy cennikiem procedur ivf pomiędzy Olsztynem a Białymstokiem. My nie dokupowalismy pakietu z monitoringiem. Te wizyty były wliczone w cenę procedury. Ale za to płacilismy za estradiol i prg na koniec - łącznie 150 zł.
Zapominajka będzie na pewno dobrze ! Mocno trzymam kciuki za cudowne wieści &&&&
Leo cieszę się że dziś odrobinę lepiej :* z każdym dniem będzie łatwiej. .. U mnie przy ciąży biochemicznej @ przyszła 5 dnia po odstawieniu leków. Tyle że u mnie był to chyba wcześniejszy etap
Babel estradiol nie musi być na czczobąbel, malgos741 lubią tę wiadomość
-
lawendowapani wrote:A to pomylilam daty Zaczynam się już denerwować piątkową wizytą. Czy to możliwe, żeby w 4 dniu po zastrzykach z menopuru i gonalu zaczęły mnie pobolewać jajniki ?
lawendowapani lubi tę wiadomość
-
Leo u mnie trochę inaczej to wyglądało... kiedy dowiedziałam się, że ciąża obumarla to dr kazał przyjść na wizytę za tydzień by to potwierdzić. Następnie dał mi od 7-10 dni na poronienie samoistne i w razie gdy nie nadejdzie skierowanie do szpitala.. po dwóch dniach się zaczęło.. bóle straszne.. Jak przed porodem, skurcze takie.. oczyszczalo sie przez okolo 7 dni.. to było w 8 tygodniu..
Zapominajka musi być dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 20:58
leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnylawendowapani wrote:A to pomylilam daty Zaczynam się już denerwować piątkową wizytą. Czy to możliwe, żeby w 4 dniu po zastrzykach z menopuru i gonalu zaczęły mnie pobolewać jajniki ?
Trzymam kciuki.lawendowapani lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLawendowapani i zapominajka - powodzenia na piątkowych wizytach.
Jeszcze jutro któraś wizytuje u androloga - nie pamiętam która - też powodzenia.
Lawendowapani - jak pobolewa, to znaczy, że dzieje się tam coś - dobrego.
Zapominajka a do kogo idziesz na badanie? Szukałeś jakiegoś lekarza na NFZ?lawendowapani lubi tę wiadomość
-
Triss a ile Cię kosztowała cała procedura w Białymstoku? I jakie badania robiłaś przed in-vitro. Wiem, że przy rządówce jest sporo badań, a ciekawa jestem przy podejściu komercyjnym?
-
Sandra 1700 +2000+150 =3850
Miałam cześć badan wirusologicznych. Chyba tylko nie miałam toxo i różyczki -.to musiałam zrobić w arte (nie pamiętam ile zapłaciliśmy ale pewnie os koło 100zl)
Do tego doszedł koszt leków do stymulacji i po transferze - ok 1000zl ale u mnie były dość małe dawki leków i krótka stymulacja 7dni.
Nie liczę kosztów dojazdów i pobytu w Białymstoku; ) -
triss wrote:Sandra 1700 +2000+150 =3850
Miałam cześć badan wirusologicznych. Chyba tylko nie miałam toxo i różyczki -.to musiałam zrobić w arte (nie pamiętam ile zapłaciliśmy ale pewnie os koło 100zl)
Do tego doszedł koszt leków do stymulacji i po transferze - ok 1000zl ale u mnie były dość małe dawki leków i krótka stymulacja 7dni.
Nie liczę kosztów dojazdów i pobytu w Białymstoku; )
dzięki triss -
Hej dziewczyny. Właśnie przyszła do mnie @. Siedzę zmulona z bolącym brzuchem i cieszę się jak głupia, bo to znaczy, że mogę zacząć działać Jutro dzwonię do Artemidy (odpuściłam sobie Zygotę, bo nikt nie odbiera) i umawiam się na monitoring owulacji
lawendowapani, leo lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualnypolopiryna wrote:Hej dziewczyny. Właśnie przyszła do mnie @. Siedzę zmulona z bolącym brzuchem i cieszę się jak głupia, bo to znaczy, że mogę zacząć działać Jutro dzwonię do Artemidy (odpuściłam sobie Zygotę, bo nikt nie odbiera) i umawiam się na monitoring owulacji
To do dzieła -
Dziewczyny, przed zrobieniem estradiolu nie trzeba być na czczo - pytałam doktora.
Wykupiliśmy pakiet za 800 zł do iui. W tym są monitoringi (ile będzie trzeba), badanie estradiolu i iui.
U mnie 11dc i estradiol 26 pg/ml. Nigdy nie miałam tego badanego, ale dr powiedział, że to kiepski wynik. Kilka pęcherzyków jest po ok.11-12 mm. W sobotę kolejne USG i estradiol, mam nadzieję że będą większe."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
triss wrote:Sandra 1700 +2000+150 =3850
Nie liczę kosztów dojazdów i pobytu w Białymstoku; )01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Dziewczyny, przed zrobieniem estradiolu nie trzeba być na czczo - pytałam doktora.
Wykupiliśmy pakiet za 800 zł do iui. W tym są monitoringi (ile będzie trzeba), badanie estradiolu i iui.
U mnie 11dc i estradiol 26 pg/ml. Nigdy nie miałam tego badanego, ale dr powiedział, że to kiepski wynik. Kilka pęcherzyków jest po ok.11-12 mm. W sobotę kolejne USG i estradiol, mam nadzieję że będą większe.Asia08 lubi tę wiadomość
-
Ana w Artemidzie jest najtańsza procedura in vitroArtemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Ana mi lekarz powiedział że 5000zł to cały zabieg ale trzeba jeszcze około 1000-2000zł to jeszcze badania i wizyty więc ..coś mało wyszło u Triss.. o lekach nie wspominam bo mam nie refundowane ...01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017