Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Leo "po burzy zawsze świeci słońce" i takiego słoneczka Ci życzę. Bądź dzielna!
Triss co tam u Ciebie?
Ponawiam pytanie, ile miałyście wizyt przy monitoringu w Artemidzie i jakie koszta?
Proponiją monitoring w pakiecie za 1000 zł -
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o mnie to ja nie mam hashimoto na szczęście bo jeszcze tego by mi brakowało do mojej czarnej listy
Zapominajka dzięki za odpowiedź. Ja jestem na początku drogi i na razie mam takie normalne monitoringi przy stymulacji clo, ale pierwszy raz w ART i nie mam jeszcze obeznania jak to u nich wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:44
-
Nadziejka ja w artemidzie tylko ivf , nie wiem jak ceny pozostałych usług.
Asia m b mi się zdaje że 1000 zł to już za całość.
Leo jest mi tak bardzo przykro nie potrafię znaleźć słów. Ale wierzę że ma to jak głębszy sens ...
U mnie ok Dziś dopiero 2 dpt, czas się wlecze niemiłosiernie. ..leo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Leo "po burzy zawsze świeci słońce" i takiego słoneczka Ci życzę. Bądź dzielna!
Triss co tam u Ciebie?
Ponawiam pytanie, ile miałyście wizyt przy monitoringu w Artemidzie i jakie koszta?
Triss - Zleci te oczekiwanie. Kiedy testujesz?leo lubi tę wiadomość
-
Triss możesz spokojnie testować wcześniej.. dr zawsze mówi, że 10 dni
TRZYMAM KCIUKI MOCNO :*
a z kasą to jakoś trudno mi uwierzyć, że 1000, przecież nie płaciliśmy za mrożenie.. i miało być, że niby przy podchodzeniu do crio..
ale te dziewczyny z Olsztyńskiej Artemidy nic nie wiedzą..triss, leo lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Triss możesz spokojnie testować wcześniej.. dr zawsze mówi, że 10 dni
TRZYMAM KCIUKI MOCNO :*
a z kasą to jakoś trudno mi uwierzyć, że 1000, przecież nie płaciliśmy za mrożenie.. i miało być, że niby przy podchodzeniu do crio..
ale te dziewczyny z Olsztyńskiej Artemidy nic nie wiedzą..
My mamy jeszcze jednego mrozaczka, bedziemy chcieli po niego wrócić. Ale nie wiem czy i ile trzeba zapłacić. -
Zapominajka, a Ty juz po prenatalnych czy pomyliłam daty ?Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
hej, dziewczyny dziś już lepiej ze mną- jednak wypłakanie przyniosło trochę ulgi ale moje oczy dziś.... fatalnie
teraz czekam z niecierpliwością na małpiszona, Asia m-b długo czekałaś?
wiecie z płatnością rozmrożenia pamiętam, jak dr D mówił że 1000 za transfer + dodatkowo za rozmrożenie (pewnie zależy też od ilości mrozaków) może poszukam w necie na innych forach coś znajdę.
nie wiem dziewczyny jak Wy podchodząc do inv czy brałyście pakiet ten za 1000 za monitoring, ale ja teraz kojarzę, że za tego tysiaka to miałam tylko 2 wizyty monitorujące + 2 estradiol (raczej gdybym nie brała pakietu to chyba dwie wizyty monitorujące i estradiol nie wyszedłby 1000) także nadziejka88 musisz przemyśleć sprawę
Triss spokojnie, niestety czekanie jest nam wszystkim widać pisane- będzie dobrze
i MOCNO wierzę, że wszystkim się udatriss, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Leo przytulam mocno
Ja wykupiłam pakiet do in vitro i w ramach pakietu jutro mam 5 wizytę i 4 badanie estradiolu (idę długim protokołem).
Dziewczyny powiedzcie mi proszę, czy badanie estradiolu muszę robić na czczo. Do tej pory robiłam na czczo, ale nie wiem czy to konieczne.ana1122, lawendowapani, malgos741 lubią tę wiadomość
-
bąbel wrote:Leo przytulam mocno
Ja wykupiłam pakiet do in vitro i w ramach pakietu jutro mam 5 wizytę i 4 badanie estradiolu (idę długim protokołem).
Dziewczyny powiedzcie mi proszę, czy badanie estradiolu muszę robić na czczo. Do tej pory robiłam na czczo, ale nie wiem czy to konieczne.bąbel, Asia08 lubią tę wiadomość
-
A ja estradiol nie robie na czczo. Lekarz powiedzial ze hormony nie musza byc na czczo.
-
ana1122 wrote:Pytałam O ten estriadol w Art I W recepcji Powiedziały mi że nie trzeba być na czczo
OOo, to fajnie, ale znając siebie i tak zrobię sobie głodówkę."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:hey..
My badania mamy w pt., czekamy,musi byc oki
Na pewno będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 20:35
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui