Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Triss, my mamy wszystkie badania zrobione, bo mieliśmy miec kwalifikacje do rzadowki. Czyli pewnie wyjdzie jeszcze ok 1000 za lekiArtemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
leo wrote:Asia m-b co u Ciebie?
A co u Ciebie? Czekasz na wizytę? Mdłości są? Trzymam kciuki za całą Twoją ciążę :*zapominajka, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Boże Leo jak to chybiona? Co to znaczy? Kochana wspieram Cię bardzo mocno! rozumiem co przezywasz.. jest mi BARDZO przykro! Daj znak jeśli cokolwiek mogę zrobić..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Poplacz Leo ja też jestem placzkiem i mi łzy pomagały..
Eh życie...leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
Tak z czasem jest lżej.. tylko żal pozostaje.. Leo nie pamiętam dokladnie ale Wy macie zamrozone zarodki, prawda?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Leo, tak mi przykro wyplacz sie kochana i żal nam na forum jesli masz taka potrzebę. Jestesmy tu dla Ciebie. PrzytulamArtemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
leo wrote:Dziewczyny źle napisałam, nie ciąża chybiona, tylko poronienie chybione- fachowe określenie