Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
TERA83 wrote:Acha dzieki choć ciekawe czy nie zależność lekarza jutro mam 11t 5d ciąży bałam się ze za wcześnie czy nie lepiej tydzień pozniej. Wszystko Ci zbadal Ana łącznie z serduszkiem bo czytałam że dopiero w 13 są większe szanse na ocenę jego rozwoju
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Acha dzieki choć ciekawe czy nie zależność lekarza jutro mam 11t 5d ciąży bałam się ze za wcześnie czy nie lepiej tydzień pozniej. Wszystko Ci zbadal Ana łącznie z serduszkiem bo czytałam że dopiero w 13 są większe szanse na ocenę jego rozwoju
TERA83 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Musze się wyżalić. Nie śpię juz od godziny drugiej bo o tej właśnie godzinie mój mąż zlądował do domu. Wkru.. Się niesamowicie. On sobie smacznie śpi a ja nie mogę zasnąć.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Asia08 czytałaś to? https://mamaginekolog.pl/mocz-do-badania/
No, wg tej instrukcji pobieralam i bylo zle.Jak robilam ostatnio morfologie i mocz ogolny, to pobralam od razu na posiew i zawiozlam dk mojego stalego lab. I co? I wszystko ok.
Moja teoria spiskowa sie potwierdzila. Wyludzic kase chcieli.
Czesc Emilka, a co ten Twoj malz tak? Odreagowuje stresy czy co...Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asiastokrota wrote:Hej, rodzinna wystawiła mi L4 do końca tygodnia. Trochę mnie nastraszyła, że to bardzo poważna sprawa jest. Mam się skontaktować z dr W a on ma przejrzeć dokumenty i przeanalizować co mnie uczuliło. Musimy to znaleźć, bo przy punkcji może być nie ciekawie. Mam spuchniętą szyje, gardło, język, węzły chłonne. Mam odpoczywać, zdobyć wypis i iść jeszcze do niej pogadać. Dzwoniłam do szpitala nie odbierają.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Małgoś SMS wysłałam ale jak to doktorek albo odpisze albo nie
Polopirynko kochana załatw mój wypischociaż poproś by odebrały telefon
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
ana1122 wrote:Ja miałam przez brzuch w 12 tc. Już nie robia dopochwowe
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
TERA83 wrote:Ja chyba jednak dopochwowe pytałam koleżanki którą niedawno miała w tym samym gabinecie jak widać zaleŻy od.lekarza
-
ana1122 wrote:Mi robił doktor D w artemidzie
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
To gdzie sie wybierasz na te prenantalne?
-
Ana a ile płacilas za prenatalne w artemidzie, nie wiesz czy tylko dr D je tam wykonuje? A ja w niedzielę najadłam się strachu, od rana pobolewał mnie brzuch tak trochę okresowo, akurat to był termin kiedy wypadałoby @ a po poludniu na wkładce zauważyłam trochę ciemnej krwi i oczywiście panika. Wizyta na SORze i skierowanie na oddział. Szybkie usg pokazało że serduszko bije. Wczoraj miałam robione dokładne usg i okazało się że mam małego krwiaka i torbiel na prawym jajniku 35 mm. Lekarz kazał się nimi nie przejmować, ale już się na czytałam mądrych internetów i jednak się stresuje. Brzuch mnie pobolewa cały czas. I weź tu się człowieku relaksuj w ciąży.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
e_mil_ka wrote:Asia08 nie wiem. Na głowę mu padło. Dobrze ze dzis szefowej nie ma w pracy jakos przetrwam.
Tyle dobrego, ze masz luz w pracy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
polopiryna wrote:Asiu, a na jakim oddziale byłaś? Ja jestem na patologii ciąży i mam prikaz leżenia, więc nie wiem, czy mi się udaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia walcz o swoje bo to nie są żarty.
Emilka jakos dasz rade ale współczuję stresu. Latwo powiedziec ale może olej to, może twój mąż potrzebowal takiego wyjścia.
Sonia dbaj o siebie i będzie dobrze tak jak lekarz mówi.
Terra powodzenia na badaniach. -
Dodzwoniłam się, oczywiście pan dr był chamski. Wypis podobno jest gotowy. Dowiedziałam sie ze dziś jest wtorek, niewiarygodne. Wyobrażacie to sobie??? Ja jestem w szoku. Zapisałam się w Art na czwartek do dr Przybyłowicza.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Dodzwoniłam się, oczywiście pan dr był chamski. Wypis podobno jest gotowy. Dowiedziałam sie ze dziś jest wtorek, niewiarygodne. Wyobrażacie to sobie??? Ja jestem w szoku. Zapisałam się w Art na czwartek do dr Przybyłowicza.
Domyslam sie, jak sie czulas. Nie lubie takich sytuacji... Dobrze, ze zapisalas sie do dr P.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 09:57
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Ten pan doktorek to nie wie z kim zaczął
Ja nie dam sobie kitów wciskać jak to oni by się mną zajeli jak bym przyjechała w sobotę. Już to widzę, tylko by mnie pogonili i powiedzieli ze to nie ich sprawa.
Karcia, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc